Facebook Pixel Μήπως είναι ...άθεος ο Λεονάρντο;
| 2012-11-30 11:00:00

Μήπως είναι ...άθεος ο Λεονάρντο;

Μήπως είναι ...άθεος ο Λεονάρντο;

Φωνή λαού, οργή Θεού λέει ο λαός, αλλά ο Ζαρντίμ δεν έδειξε να χαμπαριάζει από τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο τελευταίο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο Φάληρο.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν προχθές στο γήπεδο, αφενός ήθελαν να δούνε κάτι καλύτερο από την ομάδα τους, από την άποψη του θεάματος, αφετέρου περίμεναν να αγωνιστούν τα Ελληνόπουλα των "ερυθρόλευκων". Η ευκαιρία, άλλωστε, σε ένα μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου, με ομάδα από τη Φούτμπολ Λίγκα αντίπαλο, ήταν μεγάλη.

Τι έκανε, όμως, ο Ζαρντίμ; Έδωσε μεν την ευκαιρία στον Βλαχοδήμο να αγωνιστεί από την αρχή στο παιχνίδι, τον μοναδικό "καθαρό" ακραίο που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του μετά τον Αμπντούν, αλλά τον αντικατέστησε με τον Μασάντο. Που δεν έχει χάσει παιχνίδι του Ολυμπιακού! Αφήνοντας στον πάγκο τον Τάτο, για παράδειγμα, που μπορεί να μην είναι ακραίος, αλλά ήταν προτιμότερο να αγωνιστεί έστω και σαν αλλαγή.

Παράλληλα, δεν έδωσε την ευκαιρία στον Φετφατζίδη να αγωνιστεί από την αρχή σε αυτό το ματς, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τον υπολογίζει. Παρά το ότι η διοίκηση του ανανέωσε το συμβόλαιο πρόσφατα. Ακόμα και το γεγονός πως σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός το καθάρισε εύκολα, δεν έδωσε ανάσες στον Τζιμπούρ, έστω στο τέλος, είναι κάτι που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

Κάπου φαίνεται να τα έχει μπερδέψει λίγο ο Πορτογάλος, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού με τη φωνή του φρόντισε να του δείξει πως εκτός από τα δύο μάτια από τη σουίτα του προέδρου που κοιτάζουν στον αγωνιστικό χώρο, υπάρχουν μερικές δεκάδες χιλιάδες ακόμα στην εξέδρα. Και, δικαιολογημένα, έχουν απαιτήσεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags