Facebook Pixel «Θέλουμε νίκη με Παναθηναϊκό...»
| 2012-12-01 23:20:00

«Θέλουμε νίκη με Παναθηναϊκό...»

«Θέλουμε νίκη με Παναθηναϊκό...»

Αν και προηγείται το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αριέλ Ιμπαγάσα σκέφτεται το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό και τονίζει πως θέλουν μόνο νίκη στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το 2-1 επί του Πλατανιά:

Για την επιστροφή του: «Εννοείται πως πάντα μου αρέσει να παίζω. Στην ηλικία μου όμως πότε ένας παίκτης παίζει και πότε είναι στον πάγκο. Είναι απόφαση του προπονητή αυτή. Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ και για μένα ο Πλατανιάς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που ήρθαν στο Καραϊσκάκη, γιατί δεν κλείστηκε και έπαιξε ποδόσφαιρο».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πότε κάνεις δύο ευκαιρίες και βάζεις και τις δύο και πότε κάνεις περισσότερες και δεν μπορείς να πετύχεις κάποιο τέρμα. Θέλουμε να βάζουμε γκολ γι’ αυτό κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Όπως και πρέπει στα τελευταία λεπτά να είμαστε πιο αποφασιστικοί».

Για την συνέχεια: «Είναι πολύ σημαντική η εβδομάδα. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Άρσεναλ που δεν μας ενδιαφέρει για το Champions League αλλά είναι σημαντικό για το Europa League. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε για την νίκη. Θέλουμε τους βαθμούς και την νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags