Facebook Pixel Ο …ζωγράφος κατάλαβε το λάθος του
| 2012-12-02 11:22:00

Ο …ζωγράφος κατάλαβε το λάθος του

Ο …ζωγράφος κατάλαβε το λάθος του

Ρωτήστε τον Βαλβέρδε για το πόσο μαεστρία χρειαζόταν η διαχείριση του Κάνιο, που τώρα με τον Ζαρντίμ έχει την ιδιαιτερότητα πως είναι και …συνομήλικος με τον προπονητή του! Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Έχω την αίσθηση ότι ο Ιμπαγάσα με την χθεσινή απίστευτη απόδοσή του, ήταν σα να έδειξε με τον τρόπο του ότι κατάλαβε το λάθος του, με την συμπεριφορά του παραμονή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όταν κι έφυγε από την προπόνηση, με συνέπεια να αποκλειστεί από την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Γιατί άλλο να ζητάς μία συγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες σου, που στο κάτω κάτω τις περισσότερες φορές γίνεται για τους τύπους κι άλλο στο επόμενο παιχνίδι στο οποίο παίζεις, πραγματικά να βοηθάς με όλες τις δυνάμεις σου την ομάδα σου. Γιατί όντως ο Κάνιο χθες είχε ένα φοβερά γεμάτο 90λεπτο, με κερδισμένο πέναλτι, με προσωπικές ενέργειες και πάνω απ’ όλα με ατελείωτες έξοχες πάσες για γκολ.

Είχα πει τις προάλλες στον ΣΠΟΡ FM πως ο Ιμπαγάσα είναι δύσκολο παιδί. Για την ακρίβεια πως όσο ηγέτης, παικταράς και ψυχάρα είναι, τόσο είναι και δύσκολο παιδί. Προσέξτε, όχι κακό, αλλά δύσκολο παιδί. Έχει διαφορά. Εννοώ πως δεν είναι εύκολος χαρακτήρας για να τον χειριστεί ο προπονητής. Για τον απλούστατο λόγο ότι έχει έντονη προσωπικότητα και είναι κι αυτός προπονητής! Μόνο που είναι μέσα στο γήπεδο προπονητής.

Ρωτήστε και τον Βαλβέρδε για το πόσο μαεστρία χρειαζόταν η διαχείριση του Κάνιο, που τώρα με τον Ζαρντίμ έχει την ιδιαιτερότητα πως είναι και… συνομήλικος με τον προπονητή του! Δύο προπονητές, ένας στον πάγκο κι ένας στο γήπεδο!

Αλλά όλα αυτά μάλλον είναι λεπτομέρειες. Η ουσία είναι ότι ο άνθρωπος ζωγραφίζει στο γήπεδο. Και όσα κάνει έχουν ουσία. Παράγει φάσεις, παράγει συνεχώς ευκαιρίες, δεν κάνει απλά ανούσιες «ομορφιές» και ντρίμπλες και τακουνάκια. Ο Ιμπαγάσα είναι παικτούρα και όσο τον έχει υγιή ο Ολυμπιακός πρέπει να φροντίσει να πάρει από αυτόν το 100% του.

Γιατί και στα 36 προς 37 το 100% του Αργεντινού μαέστρου σημαίνει πάρα πολλά για τον Ολυμπιακό…

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags