Facebook Pixel Κάνει τον ...Κινέζο ο Γκέκας!
| 2012-12-05 11:36:00

Κάνει τον ...Κινέζο ο Γκέκας!

Κάνει τον ...Κινέζο ο Γκέκας!

Ο Φάνης Γκέκας σνομπάρει το ενδιαφέρον από Ελλάδα και Κύπρο και σκέφτεται μέχρι και τη μακρινή Κίνα! Γράφει ο "Τρελός του Χωριού".

Από τη Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ από το νησί της Αφροδίτης φημολογείται ότι ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λαρισαίου φορ.

Από την πλευρά του, όμως, ο διεθνής επιθετικός σκέφτεται πολύ σοβαρά ένα μεγάλο ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, συγκεκριμένη τις ΗΠΑ, και την Αυστραλία, αφού δεν πρόκειται για φιλολογικό ενδιαφέρον για την περίπτωση του 32χρονου παίκτη.

Στις δύο συγκεκριμένες περιοχές είναι έντονο το στοιχείο της ελληνικής ομογένειας και αν επιλέξει μία από τις δύο περιπτώσεις (μία εξ αυτών προέρχεται από την Σίδνεϊ FC του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο), τότε θα αποτελέσει ποδοσφαιρικό πρόξενο της Ελλάδας.

Ο "Fanis" δεν θα αργήσει να πάρει την απόφασή του, αφού δεν είναι θετικός να επαναπατριστεί ή να αγωνιστεί στη Κύπρο. Αυτή τη στιγμή ψάχνει κάτι το διαφορετικό και δεν θα δίσταζε να παίξει ξανά στο τουρκικό πρωτάθλημα ή να πάει ακόμα και στη μακρινή Κίνα!

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags