Facebook Pixel Περασμένα ξεχασμένα...
| 2012-12-05 15:48:00

Περασμένα ξεχασμένα...

Περασμένα ξεχασμένα...

Θετικά αναμένεται να τελειώσει η ιστορία με τον Κατίδη στην ΑΕΚ, μετά τη συνάντηση 3,5 ωρών(!) της πλευράς του παίκτη με τη διοίκηση.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 3,5 ολόκληρες ώρες κράτησε η συζήτηση μεταξύ των Λίνεν - Δημητρέλου με τους Κατίδη και Θεόφιλου Καρασαββίδη.

Το θετικό της ιστορίας είναι ότι η υπόθεση Κατίδη, φαίνεται να κλείνει θετικά τόσο για τον ίδιο όσο και την ομάδα, με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό να μπαίνει ξανά στις επιλογές του Λίνεν!

Πριν ξεκινήσει η συζήτηση των τεσσάρων, ο Λίνεν είχε μιλήσει με τον Δημητρέλο για περίπου μισή ώρα. Εννοείται ότι πρόεδρος και προπονητής ακολούθησαν κοινή γραμμή στο θέμα.

Μεταξύ των τεσσάρων είναι λογικό πως ειπώθηκαν τα πάντα - κάτι που είναι κατανοητό και από τη διάρκεια της συζήτησης.

Το σημαντικό είναι ότι όλα δείχνουν να τελειώνουν ομαλά και τυπικά το θέμα Κατίδη θα κλείσει στην αυριανή προπόνηση, με τον 19χρονο να δίνει το "παρών" και μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο να ξεκαθαρίζει τα πράγματα, μαζί με τον προπονητή.

Δεν αποκλείεται φυσικά να υπάρξει κάποια μικρή τιμωρία προς τον Κατίδη (σε μορφή προστίμου), όμως η ουσία είναι ότι ο παίκτης μπαίνει ξανά στην ομάδα...

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags