Facebook Pixel "Θα αλλάξω συμπεριφορά". Άντε να δούμε...
| 2012-12-06 16:36:00

"Θα αλλάξω συμπεριφορά". Άντε να δούμε...

"Θα αλλάξω συμπεριφορά". Άντε να δούμε...

Εξηγήσεις προς τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Κατίδης, στα Σπάτα, με τους Πήδουλα και Λίνεν να μιλάνε για το θέμα στους "κιτρινόμαυρους", προκειμένου να λήξει οριστικά.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη για ό, τι έγινε. Αντέδρασα με λάθος τρόπο και γενικά θέλω να δείξω ένα διαφορετικό πρόσωπο. Έγινε παρεξήγηση στο ξενοδοχείο και σε ότι έχει να κάνει με εμένα, ζητάω συγνώμη απ' όλους σας και θα προσπαθήσω να αλλάξω συμπεριφορά», ήταν τα λόγια του Κατίδη, με τον Γιώργο Πήδουλα να παίρνει στη συνέχεια τον λόγο και να λέει προς τους "κιτρινόμαυρους":

«Έγινε παρεξήγηση στο ξενοδοχείο. Εγώ δεν είχα σκοπό να θίξω κανένα... Ίσως δεν έπρεπε καν να συνεχίσω το θέμα. Θέλω όμως να πω ότι ποτέ δεν έβρισα τη μάνα του Γιώργου. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σας ορκίζομαι ότι δεν βρίζω ποτέ μάνες».

Από την πλευρά του ο Λίνεν σχολίασε: «Τελειώνει εδώ το θέμα. Και πολύ ασχοληθήκαμε. Να ξέρετε ότι δε θα ανεχθώ παρόμοιες συμπεριφορές. Να κοιτάτε τη δουλειά σας. Να είσαστε επαγγελματίες και να σέβεστε ο ένας τον άλλον».

Στην συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός έδωσε τον λόγο στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος σχολίασε: «Καταλάβαμε όλοι έγινε παρεξήγηση, αφού ο Γιώργος Κατίδης νόμιζε ότι ο Γιώργος Πήδουλας του έβρισε τη μάνα. Έτσι του είπε κάποιος. Δεν τον άκουσε ο ίδιος. Για μένα αυτή είναι η χειρότερη μορφή ρουφιανιάς. Είναι απαράδεκτο και όποιος το είπε θα πρέπει να ντρέπεται. Ειλικρινά όποιον ακούσω να πει ψέματα και ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα και να βάζει λόγια θα έχει να κάνει μαζί μου».

Λίγο πριν από το τέλος, ο Γιάννης Αραμπατζής είπε για το περιστατικό: "Ήταν μια παρεξήγηση. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε". Ο Λίνεν, πάντως, δεν έδειξε να συμφωνεί και σχολίασε από την πλευρά του: "Δε θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Πρέπει να παραδειγματιστούμε απ' αυτό και να μην ξανασυμβεί στο μέλλον".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags