Facebook Pixel «Τελειώστε τους εκεί μέσα, κλείστε στόματα»!
| 2012-12-07 20:17:00

«Τελειώστε τους εκεί μέσα, κλείστε στόματα»!

«Τελειώστε τους εκεί μέσα, κλείστε στόματα»!

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής και έστειλαν μήνυμα στους παίκτες ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Οι οργανωμένοι της Θύρας 7 μίλησαν με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ αλλά και με τους αρχηγούς της ομάδας, Τοροσίδη, Μανιάτη, Μοντέστο και Ιμπαγάσα και μεταξύ άλλων τους ζήτησαν να... απαντήσουν στις «πράσινες» ανακοινώσεις με γκολ στο ΟΑΚΑ!

Πιο αναλυτικά τους τόνισαν αρχικά: «Θέλουμε τη νίκη αυτή όσο τίποτα. Ξέρει όλος ο κόσμος ότι είσαστε καλύτεροι. Θέλουμε όμως να το δείξετε μέσα στο γήπεδο. Να πάμε χωρίς ανάσα. Να μην σταματήσετε. Να μην πατήσετε φρένο! Βλέπετε τι πόλεμο μας κάνουν σε όλα τα επίπεδα».

Και συνέχισαν: «Τα ΜΜΕ, οι άνθρωποι τους παντού κάθε μέρα εκτοξεύουν λάσπη και στην ομάδα και στον πρόεδρο και οι οπαδοί μας είναι οι μόνοι που πάνω τους εξαντλείται η αυστηρότητα των αρχών ενώ άλλοι έχουν ασυλία. Μπείτε στο ΟΑΚΑ και δώστε απαντήσεις. Εσείς ξέρετε πως. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όπου και εάν πάτε και θα σας στηρίζουμε. Όμως αυτό που θέλουμε είναι η νίκη. Νικήστε τους εκεί μέσα.

Παίξτε για πάρτη σας και παίξτε και για εμάς. Παίξτε για να κλείσουν τα στόματα τους όλοι αυτοί που όλη μέρα πολεμούν τον Ολυμπιακό μας. Μην είστε χαλαροί ούτε λεπτό. Πηγαίνετε εκεί και τελειώστε τους».

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ από την πλευρά τους δεσμεύτηκαν να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags