Facebook Pixel Κινδυνεύει με -2 η Νάπολι!
| 2012-12-08 19:05:00

Κινδυνεύει με -2 η Νάπολι!

Κινδυνεύει με -2 η Νάπολι!

Ορατός είναι, πλέον, ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από τη Νάπολι καθώς ο εισαγγελέας Στέφανο Παλάτσι θα αρχίσει τη Δευτέρα νέα δίκη με κατηγορούμενους τους Παρτενοπέι.

Η Νάπολι έμπλεξε σε αυτή την ιστορία -όπως έχουμε ξαναγράψει- επειδή ο πρώην τερματοφύλακας της, Ματέο Τζιανέλο, κατέθεσε στις Αρχές ότι για τον αγώνα με την Σαμπντόρια στις 16 Μαΐου του 2010 ζήτησε από τους Πάολο Καναβάρο και Τζιανλούκα Γκράβα να... κάνουν κάτι.

Οι Καναβάρο και Γκράβα, που επίσης κινδυνεύουν με αποκλεισμό κάποιων μηνών, έχουν αρνηθεί τα πάντα αλλά ο εισαγγελέας Παλάτσι έχει αποδείξει ότι του αρκεί μία κατάθεση κάποιου κατηγορούμενου, έστω χωρίς αποδείξεις, για να ρίξει καμπάνες. Το ίδιο, για παράδειγμα, έγινε με την υπόθεση του Αντόνιο Κόντε που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό -μετά τη δεύτερη έφεση- τεσσάρων μηνών λόγω της κατάθεσης του Φίλιπο Καρόμπιο ενώ αφαιρέθηκαν βαθμοί από τη Σιένα.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, λοιπόν, καθώς η δίκη θα αρχίσει τη Δευτέρα, η Νάπολι -που παραπέμπεται με την κατηγορία της αντικειμενικής ευθύνης- έχει δύο δρόμους: Ή θα δηλώσει ένοχη και θα τιμωρηθεί με -1 ή θα αρνηθεί τις κατηγορίες και θα ρισκάρει σοβαρά το -2.

Δεν υπάρχει λογική στο να πέφτουν καμπάνες χωρίς αποδείξεις αλλά ο Παλάτσι -και το έχουμε γράψει αρκετές φορές- λειτουργεί με τη λογική ότι είσαι ένοχος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και όχι το αντίστροφο όπως όλος ο υπόλοιπος πλανήτης...

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags