Facebook Pixel Για την πάρτη και τη ...Χάρη του!
| 2012-12-09 22:32:00

Για την πάρτη και τη ...Χάρη του!

Για την πάρτη και τη ...Χάρη του!

Πέτυχε γκολάρα, έπαιξε μπαλάρα, έδωσε έτοιμο γκολ στον Τοτσέ. Ο λόγος για τον Χάρη Μαυρία, του οποίου η κορυφαία απόδοση στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν ήταν τυχαία. Κάτι μυρίστηκε ο σκύλος!
 

Αναμφισβήτητα ο MVP του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν ο Χάρης Μαυρίας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των “πρασίνων” πραγματοποίησε από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Έβαλε γκολάρα για το “τριφύλλι” στο 17', ανοίγοντας το σκορ, ενώ ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στον Τοτσέ για το 2-2 στο 67'.

Ήταν ο άνθρωπος του Παναθηναϊκού με λίγα λόγια ο Μαυρίας στο ντέρμπι των “αιωνίων”. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα έδωσε όλα για την ομάδα του, αλλά έπαιξε και για την πάρτη του στο ματς του ΟΑΚΑ. Είχε και έναν λόγο παραπάνω για να κοιτάξει το προσωπικό του συμφέρον. Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με μεταγραφή.

Όπως αποκάλυψε άλλωστε ο σκύλος στην στήλη Sportdog Penalty «ο σεληνιασμένος Μαυρίας παίζει απόψε & για την μεταγραφή του. Σκάουτερ απο 4 ευρωπαικές ομάδες είναι στα επίσημα του ΟΑΚΑ για χάρη του Χάρη. Το όνομα του υπάρχει στις λίστες ομάδων & αποτα 5 top πρωταθλήματα(Πρεμιερ,Μπουτεσλιγκα,Πριμερα,Serie,Σαμπιονα),με νεαρούς υπο παρακολουθηση.

Για τον Μαυρία στο εξωτερικο εδώ & 1 χρόνο έλεγαν πως μετά τους Κ.Παπαδόπουλο,Νίνη είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαιρου». Αυτά για να ξέρετε και να μένετε πάντα συντονισμένοι στη στήλη του σκύλου στο twitter. Follow και ξέρεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags