Facebook Pixel Ο «κόκκινος» Τύπος αποθέωσε τον Μαυρία! (ΦΩΤΟ)
| 2012-12-10 20:38:00

Ο «κόκκινος» Τύπος αποθέωσε τον Μαυρία! (ΦΩΤΟ)

Ο «κόκκινος» Τύπος αποθέωσε τον Μαυρία! (ΦΩΤΟ)

Πολλές φορές έχουμε κριτικάρει τον οπαδικό Τύπο, όμως σήμερα εφημερίδα κόκκινης απόχρωσης όχι μόνο έγραψε κάτι καλό για τον Μαυρία, αλλά τον παρομοίασε με... Μέσι και Ρονάλντο!

Αν και συνήθως τα οπαδικά πρωτοσέλιδα, ανεξαρτήτως χρώματος (πράσινα, κόκκινα, κίτρινα) είναι το... λιγότερο προκλητικά, αξίζει σήμερα να σταθούμε στον τρόπο που παρουσίασε το «ΦΩΣ» το χθεσινό ντέρμπι των «αιωνίων» και πιο συγκεκριμένα την εξαιρετική απόδοση του Χάρη Μαυρία.

Μόνο στο πρωτοσέλιδο υπάρχουν πέντε αναφορές στον «μικρό» του Παναθηναϊκού, ενώ μετά τον Τζιμπούρ, η μεγαλύτερη φωτογραφία είναι δικιά του! Η σπουδαία εμφάνιση ενός πιτσιρικά τους ανάγκασε να... βγάλουν το καπέλο σε έναν παίκτη του «αιώνιου» αντίπαλου.

Μεταξύ άλλων στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας γράφτηκε για τον Μαυρία:

- Τραγικό παιχνίδι από τον Χολέμπας, εκτίθεται απέναντι στον ασταμάτητο Μαυρία, που πέτυχε το πρώτο γκολ και ετοίμασε το δεύτερο του Παναθηναϊκού.

- ο ΠΑΟ είχε προηγηθεί με τον θαυμάσιο Μαυρία

- ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, ο 19χρονος Μαυρίας ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού

- ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΑΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ. Η τραγική απόδοση στην αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού, έκανε τον ταλαντούχο νεαρό των «πρασίνων» να μοιάζει Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί

- Σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ, έδωσε έτοιμο το δεύτερο στον Τοτσέ και συνολικά εξέθεσε τον Χολέμπας με την απόδοσή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags