Facebook Pixel Γιατί δεν μπορεί να γίνει του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ
| 2012-12-13 10:54:00

Γιατί δεν μπορεί να γίνει του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Γιατί δεν μπορεί να γίνει του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Για ποιους λόγους είναι δύσκολο έως απίθανο να επιστρέψει ο Πορτογάλος στην Τούμπα.

Ο Ζέρμαν Τσιστιακόφ την προσπάθειά του την έκανε και φανέρωσε το στίγμα του ΠΑΟΚ στην περίπτωση του Βιεϊρίνια. Αν και όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο παίκτης, άμεσα τουλάχιστον στην Τούμπα, για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά μικρό.

«Αδύνατο» το χαρακτηρίζει ο άνθρωπος που μεσολάβησε τον περασμένο Γενάρη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου στους «λύκους», ο Πολ Κουτσολιάκος, με τον οποίο επικοινώνησε χθες το «Goal».

«Δεν ήμουν παρών στη συνάντηση του Κλάους Αλοφς με τον Τσιτσιακόφ για να γνωρίζω τι ειπώθηκε σε αυτήν. Οτι υπάρχουν ομάδες και ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ που θα ήθελαν τον Βιεϊρίνια δεν είναι μυστικό. Θεωρώ όμως αδύνατον ο παίκτης να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ», είπε ο ατζέντης ποδοσφαιριστών που ζει και δραστηριοποιείται στη Γερμανία.

Η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη πάντως να ψάξει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για τη μεγάλη επιστροφή δείχνει και τις διαθέσεις του νέου μεγαλομετόχου του «δικέφαλου» που θέλει να φέρει στην Τούμπα παίκτες που θα αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Από τον ΠΑΟΚ επιμένουν ότι το ταξίδι του Τσιτσιακόφ στην Γερμανία αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τη διερεύνηση των προθέσεων της Βόλφσμπουργκ για τον Βιεϊρίνια και όχι κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές, από αυτούς που είναι υπό παραχώρηση από τη γερμανική ομάδα.

Ηδη από χθες υπάρχουν δημοσιεύματα στη Γερμανία με την πρώτη «μαύρη λίστα» ποδοσφαιριστών που δεν θα συνεχίσουν στη Βόλφσμπουργκ και το όνομα του Πορτογάλου δεν βρίσκεται σε αυτήν, σε αντίθεση με αυτό του Σωτήρη Κυργιάκου, που δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής φέτος.

Ο Βιεϊρίνια που έχει αρχίσει να παίζει στα παιχνίδια αλλά και να εγκλιματίζεται πολύ περισσότερο στη γερμανική ομάδα φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα παραμονής του στην Μπουντελσίγκα. Αυτή θα επικυρωθεί πάντως την επόμενη εβδομάδα όταν και θα ανακοινωθούν οι παίκτες που θα συμμετέχουν στη χειμερινή προετοιμασία των «λύκων».

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Κυργιάκου, αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο που είχε τεθεί από τον Ιβάν Σαββίδη για τις περιπτώσεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και κυρίως για αυτούς που έχουν φορέσει τη φανέλα της Εθνικής.

Οι περισσότεροι πάντως από αυτούς εκπροσωπούνται από τον Κουτσολιάκο, που τόνισε στο «Goal» πως δεν του έχει γίνει καμία κρούση από τον ΠΑΟΚ ούτε για τον Κυργιάκο ούτε για τον Τζαβέλλα, παρά τα όσα ακούστηκαν, ούτε για κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags