Facebook Pixel Μήπως να χαλαρώσεις λίγο, Κωστάκη;
| 2012-12-16 00:18:00

Μήπως να χαλαρώσεις λίγο, Κωστάκη;

Μήπως να χαλαρώσεις λίγο, Κωστάκη;

Εντύπωση προκάλεσε ο Κώστας Μήτρογλου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Όχι με τα τρία δοκάρια που είχε, αλλά για τις φωνές που έβαλε στον Ιμπαγάσα!

Ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βλέποντας το ματς στο 1-1 και τους «κυανέρυθρους» να στέκονται πολύ καλά στο πρώτο 45λεπτο, θέλησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Ουσιαστικά τα κατάφερε, αφού οι γηπεδούχοι δεν ξεμύτισαν από την περιοχή τους στο δεύτερο μέρος, ενώ η είσοδος του Μήτρογλου προκάλεσε... ταραχή στην αντίπαλη άμυνα. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν πολύ δραστήριος, κυνήγησε το γκολ και θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα, ωστόσο ήταν άτυχος αφού είχε τρία δοκάρια!

Η εξέλιξη όμως αυτή μάλλον τον εκνεύρισε και κάπου... ξεπέρασε τα όρια. Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε δύο φάσεις από το ματς της Πλατείας, όπου ενώ είχαμε διακοπή του αγώνα, ο Μήτρογλου τα έψελνε σε συμπαίκτη του! Η πρώτη ήταν στον Κώστα Μανωλά περίπου στο 60', όταν δεν του άρεσε η πάσα παρότι κέρδισε φάουλ σε εξαιρετική θέση και η δεύτερη στον Άριελ Ιμπαγάσα στο 76'! Ο Αργεντινός έκανε ωραία κίνηση από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, όμως δεν γύρισε σωστά στον Μήτρογλου, με αποτέλεσμα αυτός να... εκραγεί! Για περίπου ένα λεπτό τουλάχιστον φώναζε στον «Κάνιο» και του έδειχνε πού έπρεπε να πασάρει!!

Εντάξει να λέει καμιά κουβέντα στον Μανωλά, αλλά με τον Ιμπαγάσα δεν είναι κάπως... τραβηγμένο; Φυσικά καταλαβαίνουμε την ένταση του αγώνα, αφού το ματς ήταν και στο 1-1 τότε, ωστόσο ο «Μητρογκόλ» μάλλον θα πρέπει να έχει καλύτερη συμπεριφορά, απέναντι σε όλους τους συμπαίκτες του φυσικά, αλλά και πιο ειδικά σε κάποιους συγκεκριμένους, όπως ο αρχηγός του, με σημαντική καριέρα πολλών χρόνων στις πλάτες του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags