Facebook Pixel Τιμωρία από τον Ζαρντίμ με βίντεο!
| 2012-12-16 16:10:00

Τιμωρία από τον Ζαρντίμ με βίντεο!

Τιμωρία από τον Ζαρντίμ με βίντεο!

Αν για να σπάσει όλα τα ρεκόρ που ενδεχομένως κυνηγά εφέτος ο Ολυμπιακός, παίζει το ποδόσφαιρο που είδαμε στο ΟΑΚΑ και τη Νέα Σμύρνη, τότε να μένει το …βύσσινο. Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου. 

Καλύτερα να παίζει και να χάνει, παρά να πονάνε τα μάτια μας!

Δεν ξέρω αν ο Μαρινάκης, ο Θεοδωρίδης και ο Ζαρντίμ είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, αλλά πολύ αμφιβάλλω.

Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα. Και γιατί έχει αποκτήσει σημαντική διαφορά ασφαλείας από κάθε άλλη ομάδα και γιατί είναι πιο ποιοτικός και γιατί διαθέτει παίκτες που σε μια δύσκολη στιγμή μπορούν να πάρουν μόνοι τους ένα ματς και για πολλά άλλα «γιατί».

Ήδη με το τέλος του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός έχει ισοφαρίσει το ρεκόρ της περιόδου 1973-74, όταν επί Γουλανδρή τερμάτισε αήττητος (με 13 νίκες και 4 ισοπαλίες) στον πρώτο γύρο. Επίσης, με τους 39 βαθμούς που συγκέντρωσε έσπασε το ρεκόρ του 2001 και του 2004 με τους 38 πόντους στον πρώτο γύρο.

Και μπορεί να κάνει κι άλλα ρεκόρ με βασικό του να σηκώσει το 40ο πρωτάθλημα αήττητος. Αν όμως, βλέπει κάθε ματς από εδώ και στο εξής ως αγγαρεία και με τόση αλαζονεία, νομίζω ότι θα φτάσει ακόμα και στο Europa League του Φεβρουαρίου να μη μπορεί να γεμίσει ούτε το μισό Καραϊσκάκη.

Το πάθος έχει εξαφανιστεί, η χαλαρότητα περισσεύει και οι ποδοσφαιριστές του Ζαρντίμ αγωνίζονται πιστεύοντας ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη έστω και με… μισή ευκαιρία. Αν το «μπλαζέ» ύφος δεν αλλάξει άρδην, τότε το ρεκόρ του αήττητου θα γίνει όνειρο θερινής νύχτας στα πρώτα ματς του 2013.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μοιάζουν να βρίσκονται ήδη σε Χριστουγεννιάτικες διακοπές από το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ και μετά. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκαν τυχεροί και βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ αήττητοι.

Με τον Πανιώνιο δεν έκαναν φάση σε ένα ολόκληρο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1 επειδή έκανε μια στραβοκλωτσιά ο Σπυρόπουλος.

Μα καλά, δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι όπως το πάνε θα παίζουν χωρίς κόσμο στις εξέδρες, αφού ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί από μίλια μακριά την αδιαφορία;

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει μέτρα! Όχι νουθεσίες και πρόστιμα. Όχι.

Πριν φύγουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων ο Ζαρντίμ πρέπει να συγκεντρώσει τους ποδοσφαιριστές του στο Ρέντη και να τους βάλει σε βίντεο τα ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο!

Να τους υποχρεώσει να καθίσουν να τα δουν για τέσσερις ώρες και να φύγουν για τις διακοπές τους… κουρασμένοι. Κι αν επιστρέψουν το νέο έτος και κάνουν τα ίδια, η «τιμωρία» του βίντεο να επαναλαμβάνεται.

Έτσι, μέχρι να αντιληφθούν και οι ίδιοι ότι σε σχέση με τις πραγματικές τους δυνατότητες, η αγωνιστική τους συμπεριφορά είναι προκλητική.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags