Facebook Pixel Στο κόλπο ξανά ο Ντέμης
| 2012-12-19 10:06:00

Στο κόλπο ξανά ο Ντέμης

Στο κόλπο ξανά ο Ντέμης

Ο Νικολαϊδης έχει επαφές με την Original και αναζητεί οικονομικά στηρίγματα. Αρκετοί εντός της ΠΑΕ υποστηρίζουν πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή, ειδικά αν η ομάδα μείνει από πρόεδρο.

ο τεράστιο ιδιοκτησιακό και οικονομικό ζήτημα της ΑΕΚ φέρνει ξανά στο... κυνήγι για εύρεση λύσης τον Ντέμη Νικολαΐδη. Τις τελευταίες εβδομάδες ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης είχε αρκετές επαφές με στελέχη της Original, στις οποίες συζητήθηκε το θέμα.

Ο Νικολαΐδης καθιστά σαφές προς τους συνομιλητές του πως δεν έχει λύση, αλλά την αναζητά. Εάν, μάλιστα, δημιουργηθεί κενό εξουσίας με παραίτηση του ΔΣ και φινάλε της υπόθεσης Βιντιάδη, φαίνεται πως ο Νικολαΐδης θα ενεργοποιηθεί ακόμη περισσότερο. Αρκετοί εντός της ΠΑΕ, μάλιστα, υποστηρίζουν τις τελευταίες ημέρες πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή.

Η μεγάλη... συνάντηση Αδαμίδη - Κιντή

* Χωρίς Κουτρουμπή με Αρη η ΑΕΚ
* Προσφυγή από τον Κοντοέ!
* Μητρόπουλος στο Goal: «Ετοιμος για την ευκαιρία μου»

Κόσμος πάει κι έρχεται στα Σπάτα στα γραφεία της ΠΑΕ που τελούν υπό κατάληψη από μέλη της Original (και θα συνεχιστεί, κατά τα φαινόμενα, τουλάχιστον έως την Πρωτοχρονιά). Χθες έγινε στο προπονητήριο της ΑΕΚ η μεγάλη... συνάντηση ανάμεσα σε Αδαμίδη και Κιντή και εκεί λέχθηκε πως τις προσεχείς μέρες θα πάει στα Σπάτα και ο Βιντιάδης! Αυτό είπε προς τους οργανωμένους ο Αδαμίδης, λέγοντας πως έχει ενημέρωση για επικοινωνία του υποψήφιου επενδυτή με τον Χατζηχρήστο και κλείσιμο ραντεβού αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κίνα όπου βρίσκεται.

Ο Αδαμίδης κλήθηκε να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα για τον Βιντιάδη, αλλά δεν θέλησε να πάρει θέση. «Δεν μπορώ να μιλήσω για λογαριασμό του Βιντιάδη. Τον ξέρω καλά και μπορώ να σας πω ότι είναι καλό παιδί που θέλει να βάλει λεφτά στην ΑΕΚ. Μετρητά και όχι με δάνεια» φέρεται πως είπε ο πρώην πρόεδρος. Λέγεται μάλιστα πως από τους οργανωμένους του ζητήθηκε να πείσει τους μετόχους για να μεταβούν την Παρασκευή στα Σπάτα, ώστε να πειστούν να βοηθήσουν τον Βιντιάδη. Ωστόσο, αυτή η προοπτική δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Βέβαια, ο Αδαμίδης δέχθηκε μεγάλη πίεση για τα έργα και τις ημέρες του στην ΑΕΚ. «Είστε λαμόγια. Καταστρέψατε την ΑΕΚ με τις κινήσεις σας» ήταν μερικές από τις κατηγορίες. «Είμαι καθαρός, μπορεί ο καθένας να κάνει διαχειριστικό έλεγχο για να το διαπιστώσει. Βρήκα την ΑΕΚ με 61 εκατ. ευρώ χρέη και την άφησα με 40 εκατ. ευρώ» ήταν η απάντησή του. Οσον αφορά τη συνάντηση με τον Κιντή -πρώτη έπειτα από τη μηνυτήρια αναφορά για τρύπα 5 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ από τον Κιντή-, φαίνεται πως δεν είχε... εξάρσεις. Ο Κιντής έθεσε πολλά ερωτήματα προς τον Αδαμίδη, χωρίς ποτέ πάντως να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags