Facebook Pixel Πώρωσε τον Μαυρία το ..."Σαραβάκος του κ**ου"!
| 2012-12-20 13:46:00

Πώρωσε τον Μαυρία το ..."Σαραβάκος του κ**ου"!

Πώρωσε τον Μαυρία το ..."Σαραβάκος του κ**ου"!

Στα μεγάλα γήπεδα της χώρας οι ποδοσφαιριστές "εισπράττουν" αποδοκιμασίες, αλλά δεν μπορούν να ακούσουν τις ατάκες που πετάνε οι μεμονωμένοι οπαδοί.

Στην «cult» έδρα της Προοδευτικής όμως ακόμη και η φράση που θα εκστομίσει ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στα αυτιά του αγωνιζόμενου. Οπως δηλαδή συνέβη με τις χθεσινές ειρωνείες προς το πρόσωπο του Χάρη Μαυρία.

Μέχρι και ότι «είσαι ο Σαραβάκος του κ...ου» φώναξε κάποιος στο πρώτο ημίχρονο απευθυνόμενος στον 18χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Αυτή η υποδοχή πάντως δεν έριξε ψυχολογικά τον Μαυρία. Ισα ίσα που τον πώρωσε! Είναι ενδεικτικό πως στο δεύτερο μέρος μοίρασε ασίστ στον Πετρόπουλο στη φάση της ισοφάρισης και με γκολάρα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Από κει και πέρα, οι φίλοι της Προοδευτικής ασχολήθηκαν και με άλλους αντιπάλους. «Δώστε την μπάλα στον Μαρίνο» παρότρυναν και χειροκροτούσαν ειρωνικά σε κάθε σωστή πάσα του δεξιού μπακ του «τριφυλλιού», ενώ έριξαν πολλά... μπινελίκια στον Στέφανο Καπίνο, του οποίου το πατρικό σπίτι βρίσκεται κοντά στην έδρα της «Προό».

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags