Facebook Pixel "Τον Φεβρουάριο βλέπουμε... "
| 2012-12-20 17:36:00

"Τον Φεβρουάριο βλέπουμε... "

"Τον Φεβρουάριο βλέπουμε... "

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί επί της Λεβάντε παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Ιμπαγάσα, αν και δεν παρέλειψε να επισημάνει πως σημασία έχει πώς θα είναι οι δύο ομάδες τον Φεβρουάριο...

«Θα χρειαστεί να παίξουμε. Η Λεβάντε έχει πολύ καλό προπονητή. Διαθέτει καλούς παίκτες. Είναι μία ομάδα-αποκάλυψη, που έχει ένα συμπαγές σύνολο. Θα απαιτηθεί να προσπαθήσουμε πολύ. Ελπίζουμε να πάμε καλά.

Δεν έχει καμία σημασία το ότι δεν έχει πολλές παραστάσεις στην Ευρώπη. Ήταν πέρυσι ομάδα-αποκάλυψη της Ισπανίας. Φέτος πηγαίνει πολύ καλά. Θα μας δυσκολέψει πολύ. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια.

Θέλουμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο. Στο δεύτερο ματς να τα δώσουμε όλα. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Θα είναι πολύ δύσκολο το να περάσουμε. Θα εξαρτηθεί από εμάς.

Από την κατάστασή μας. Πρόκειται για μία ισπανική ομάδα. Το ισπανικό ποδόσφαιρο έχει πολύ υψηλό επίπεδο και είναι πολύ ανταγωνιστικό. Η Λεβέντε έχει κόσμο που την στηρίζει πολύ και ξέρει από ποδόσφαιρο.

Έχει έναν προπονητή-αποκάλυψη. Φέτος συνεχίζει να τα πηγαίνει πολύ καλά. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιη η πρόκριση της Λεβάντε με το Ανόβερο.

Εμείς θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας με την Λεβάντε. Να δούμε το τι θα γίνει σε αυτά τα παιχνίδια. Να είμαστε εμείς καλοί και μετά να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο στον θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην διοργάνωση υπάρχουν ζευγάρια που δεν ξέρεις το τι θα γίνει. Όλοι θέλουν να φτάσουν ως τον τελικό αλλά θα είναι δύσκολο για όλους. Να περιμένουμε τον Φεβρουάριο και να κοιτάξουμε το πως θα είναι οι ομάδες», σχολίασε στην κάμερα της Nova ο Αργεντινός άσος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags