Facebook Pixel Τα βαφτίσια και η επιστροφή του Βιεϊρίνια!
| 2012-12-21 20:10:00

Τα βαφτίσια και η επιστροφή του Βιεϊρίνια!

Τα βαφτίσια και η επιστροφή του Βιεϊρίνια!

Ο Αντρέ Βιερίνια βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για να χαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του καλώντας τους περισσότερους στα βαφτίσια της κόρης του. Οι παλιοί ζήτησαν να μάθουν αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ...

Ο Αντρέ Βιερίνια επισκέφθηκε το γήπεδο της Τούμπας την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωναν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα για το Κύπελλο κόντρα στον Αιγινιακό. Ο Πορτογάλος μέσος βρέθηκε στα αποδυτήρια συζητώντας με τους πρώην συμπαίκτες του. Ο Βιερίνια κάλεσε τους περισσότερους αύριο(22/12) στα βαφτίσια της κόρης του.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν με τον Βιερίνια τα 3,5 τελευταία χρόνια στην Τούμπα τον ρώτησαν αν θα φορέσει και πάλι τα «ασπρόμαυρα» λέγοντας «θα δούμε». Ίσως να μην ήθελε να πει κάτι περισσότερο καθώς δεν υπάρχει απόφαση από την Βόλφσμπουργκ.

Στην Θεσσαλονίκη επίσης ο απόγευμα κυκλοφόρησε μια φήμη πως ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ και η Μαρία Γκοντζάρεβα, συναντήθηκαν με τον Άντρε Βιεϊρίνια σε γνωστό εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. Στόχος της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν από τον ίδιο τον παίκτη για το τι συμβαίνει στη Βόλφσπουργκ και το τι θέλει ο ίδιος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ωστόσο δεν επιβεβαιώνει αυτή την συνάντηση.

Πηγή: Gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags