Facebook Pixel Tι θα κάνει η Βόλφσμπουργκ με Βιεϊρίνια;
| 2012-12-22 10:20:00

Tι θα κάνει η Βόλφσμπουργκ με Βιεϊρίνια;

Tι θα κάνει η Βόλφσμπουργκ με Βιεϊρίνια;

Ποια είναι η αίσθηση που υπάρχει στο στενό περιβάλλον του Πορτογάλου για το ανοιχτό θέμα ΠΑΟΚ, μετά τη συνάντηση με Τσιστιακόφ-Γκοντσάρεβα.
 

Κυρίαρχο θέμα έγινε η παρουσία του Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη και το τετ-α-τετ που είχε με Τσιστιακόφ-Γκοντσάρεβα σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής.

Ήδη, μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ συζητιέται η αυριανή νέα ...δημόσια εμφάνιση του Πορτογάλου, σε εκκλησία στην πάραλία για τη βάφτιση της κόρης του και δεν αποκλείεται το ...πρέσινγκ να συνεχιστεί.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έδειξε, τόσο με τη συζήτηση που είχε με τα δύο κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ, όσο και με την επίσκεψή του στην Τούμπα, στην προπόνηση της ομάδας νωρίτερα, τις προθέσεις του γύρω από το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Το ζητούμενο, πλέον, είναι πώς θα αντιδράσει η Βόλφσμπουργκ, ο οποία θέλει πρώτα να κλείσει το κεφάλαιο προπονητής. Η αίσθηση που έχει, πάντως, το περιβάλλον Βιείρίνια είναι, πώς πολύ δύσκολα αυτή την περίοδο οι Γερμανοί θα φέρουν τις απαιτήσεις τους σε σημείο που να μπορούν να συμφωνήσουν με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, το θέμα παραμένει, ανοιχτό και δεν είναι τυχαίο ότι στο περιθώριο του αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη ο Τσιστιακόφ είχε δηλώσει ότι ενδεχομένως θα χρειαστεί να κάνει ένα ακόμη ταξίδι.

Θυμίζουμε ότι στο ραντεβού που είχε κάνει ο Τσιστιακόφ με τον Κλάους Άλοφς στη Γερμανία είχε προτείνει ο ΠΑΟΚ να πάρει δανεικό τον Βιεϊρίνια μέχρι το καλοκαίρι "χαρίζοντας" τις 500.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν για τις 15 συμπληρωμένες συμμετοχές του Πορτογάλου και να μπει οψιόν αγοράς 1,5 εκ. ευρώ για αγορά. Ο γενικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, όμως, είχε απορρίψει την προσφορά.

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags