Facebook Pixel Θα του κάνει το "κονέ" ο φίλος του;
| 2012-12-25 20:35:00

Θα του κάνει το "κονέ" ο φίλος του;

Θα του κάνει το "κονέ" ο φίλος του;

Όλα δείχνουν ότι ο Σπυρόπουλος θα μείνει στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του; Ο σκύλος κάνει σκέψεις...

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι ο Νίκος Σπυρόπουλος, μιας και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ θα παραμείνει τελικά στην ομάδα μέχρι τότε, πιθανότατα με μειωμένες αποδοχές.

Το θέμα, λοιπόν, είναι πού θα συνεχίσει την καριέρα του μετά τον Παναθηναϊκό. Στο εξωτερικό είναι δύσκολο να βρει ομάδα, αφού και το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν τα κατάφερε.

Μπορεί, όμως, αυτό που ψάχνει να το βρει εντός συνόρων. Και ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που μπορεί να προσφέρει στον αριστερό μπακ ένα καλό συμβόλαιο και την …ηρεμία που δεν είχε τόσα χρόνια στο "τριφύλλι".

Δεν έχουμε κάποια αποκλειστική πληροφορία για το θέμα, αλλά οι συγκυρίες που μπορεί να "σπρώξουν" μια τέτοια μεταγραφή είναι πολλές. Προσέξτε...

* Ο Σαββίδης έχει δώσει εντολή να αποκτηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες διεθνείς. Ο Σπυρόπουλος είναι βασικός στέλεχος της Εθνικής ομάδας και το καλοκαίρι θα αποτελεί ακόμα πιο ελκυστική περίπτωση αφού θα είναι ελεύθερος.

* Ο ΠΑΟΚ θα ψάχνει το καλοκαίρι για αριστερό μπακ. Ο Σταφυλίδης θα έχει φύγει για τη Λεβερκούζεν, ενώ ο Λίνο (αν τελικά μείνει) θα είναι στα 36 του και δεν θα μπορεί να βγάλει τη χρονιά μόνος του.

* Ο Σπυρόπουλος είναι κολλητάρι με τον Σαλπιγγίδη. Μέχρι και στην Ελβετία πήγαν παρέα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Οπότε μπορεί ο "Σάλπι" να βοηθήσει να γίνει το "κονέ" και να σμίξουν τα δύο φιλαράκια στην Τούμπα.

Δεν είναι αρκετά όλα τα παραπάνω για να γίνει ο "γάμος" του Σπυρόπουλου με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags