Facebook Pixel To παρασκήνιο για τον Σπυρόπουλο
| 2012-12-28 12:18:00

To παρασκήνιο για τον Σπυρόπουλο

To παρασκήνιο για τον Σπυρόπουλο

Εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας ή ορθότερα μέχρι να δεχθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο αποδεχόμενος την πρόταση του Πανιώνιου τέθηκε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Το συμβόλαιο του 20χρονου αμυντικού (είχε διάρκεια 2 ετών) εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο και στις συζητήσεις που είχε με τους «κυανέρυθρους» παρουσιάστηκε τεράστιο χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών όσον αφορά αφενός την πρόταση του «ιστορικού», αφετέρου τις απαιτήσεις του διεθνούς άσου.

Η πρώτη πρόταση ανήλθε στις 35.000 ευρώ ετησίως, με το ποσό αυτό να ανεβαίνει κλιμακωτά τα εναπομείναντα 2 χρόνια της συμφωνίας (προτάθηκε τριετές συμβόλαιο). Η πλευρά του Σπυρόπουλου ούτε καν το... συζήτησε και ο Πανιώνιος επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά που αφορά 45.000 τον πρώτο χρόνο, 55.000 ευρώ τον δεύτερο και 65.000 τον τρίτο.

Οι απαιτήσεις του Σπυρόπουλου αγγίζουν τις 80.000 ευρώ τον χρόνο (τώρα αμείβεται με περίπου 12.000 ευρώ, ήτοι το ποσό που ζητάει είναι αυξημένο κατά περίπου 660%!), ένα ποσό που μόνο στο άκουσμά του εξόργισε τους ανθρώπους του Πανιώνιου, αλλά και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο!

«Τι είναι αυτά που ζητάς; Πρέπει να λογικευτείς και να σκεφτείς πού ήσουν το καλοκαίρι και πού είσαι τώρα» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στον Σπυρόπουλο ο «Ελέ», που αποδέχθηκε την απόφαση της διοίκησης να βάλει στον... πάγο τον 20χρονο ποδοσφαιριστή.

Το κλειδί στην υπόθεση είναι ο πατέρας του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, που θεωρεί ότι ο γιος του έχει περάσει πολλά από το καλοκαίρι του 2010 που ήρθε στην «πλατεία» από τον Αήττητο Σπάτων (δεν υπέγραψε τότε επαγγελματικό συμβόλαιο, πήγε στη Γλυφάδα και έφυγε μέσα σε 2 βδομάδες και μετά πήγε στη Νίκη Βόλου όπου δεν αγωνιζόταν) και πρέπει να ανταμειφθεί.

Η δήλωση του γενικού διευθυντή του Πανιώνιου κ. Κουτλίδη στο panionianea.gr τα λέει... όλα πάντως για τις «κυανέρυθρες» προθέσεις: «Αν δεν υπογράψει το νέο συμβόλαιο ο Σπυρόπουλος, δεν θα ξαναπαίξει. Εμείς του κάναμε την πρόταση ανανέωσης και αυτός αρνήθηκε και ζητάει τρελά λεφτά. Αυτό εγώ προσωπικά το βλέπω ως μεγάλη αχαριστία. Εμείς τον κάναμε παίκτη. Δεν είναι δυνατόν να αμείβεται περισσότερο απ' όλους τους παίκτες της ομάδας, ακόμα και από τους πιο έμπειρους».

Βεβαίως, στη συγκεκριμένη δήλωση εμπεριέχεται ο... κίνδυνος ο Σπυρόπουλος να επικαλεστεί μείωση προσωπικότητας, πλην όμως αυτό δεν προκύπτει σε καμία περίπτωση από το περιβάλλον του. Τουναντίον, μάλιστα, μιας και είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση που δεν βρίσκεται στο Σοφικό Κορινθίας από προχθές το μεσημέρι και τις επόμενες 4-5 μέρες θα κριθούν τα πάντα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags