Facebook Pixel Η διαφορά μας με τον Ζαρντίμ
| 2012-12-28 12:42:00

Η διαφορά μας με τον Ζαρντίμ

Η διαφορά μας με τον Ζαρντίμ

Κι εγώ φίλοι μου, όπως κι εσείς, εννοώ οι περισσότεροι Ολυμπιακοί, θέλω να δω όσο το δυνατό περισσότερο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού το Φετφατζίδη και το Βλαχοδήμο. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

• Κι εγώ φίλοι μου, όπως κι εσείς, εννοώ οι περισσότεροι Ολυμπιακοί, θέλω να δω όσο το δυνατό περισσότερο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού το Φετφατζίδη και το Βλαχοδήμο. Αλλά και το Φέϊσα και τον Ντιακιτέ. Και τον Ζαραδούκα και τον Παπάζογλου. Και φυσικά το Λυκογιάννη και τον Καραγκούνη!

• Και στραβομουτσουνιάζω κι εγώ, όπως κι εσείς, όταν βλέπω συνήθως τον Ζαρντίμ να βάζει τους ίδιους και τους ίδιους. Όπως, άλλωστε, έκανε και ο προκάτοχός του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Βαλβέρδε-εκείνος μάλιστα έβαζε ακόμη λιγότερους, αλλά τέλος πάντων.

• Το θέμα, όμως, είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι μας, τη διαφορά μας με το Ζαρντίμ. Εμείς είμαστε φίλαθλοι, δημοσιογράφοι, τέλος πάντων είμαστε γύρω από τον Ολυμπιακό, αλλά όχι μέσα στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να βλέπουμε νέα πρόσωπα κι όχι όλο τους ίδιους παίκτες.

• Όμως, ο Ζαρντίμ είναι κάτι άλλο. Το βλέπει αλλιώς το πράγμα. Ο Ζαρντίμ θέλει να παρουσιάζει κάθε φορά, σε κάθε παιχνίδι, την καλύτερη δυνατή σύνθεση, κατά την γνώμη του πάντα. Κι η καλύτερη δυνατή σύνθεση για τους προπονητές, εννιά φορές στις δέκα, είναι μία σύνθεση με παίκτες καλούς, έμπειρους, που ξέρουν ο ένας τον άλλο, που θα εμφανίσουν τα λιγότερα και μικρότερα προβλήματα συνοχής κι ομοιογένειας.

• Γιατί ο Ζαρντίμ θέλει πάνω απ΄ όλα να κερδίσει. Να κερδίσει ει δυνατόν το κάθε παιχνίδι. Κι αν δεν το κερδίσει, θέλει τα πιο δύσκολα παιχνίδια τουλάχιστον να μην τα χάσει. Κι αν τα χάσει τα πιο δύσκολα παιχνίδια, π.χ. τα ευρωπαϊκά, θέλει να τα χάσει έχοντας σταθεί καλά, έχοντας παίξει καλά κι όχι έχοντας διασυρθεί.

• Έχει τη δική του πίεση ο Ζαρντίμ, που ήρθε στην Ελλάδα να πετύχει, να πάρει τίτλους και να έχει αξιοπρεπή αποτελέσματα στην Ευρώπη. Και όταν έχεις τέτοια πίεση, θα προτιμήσεις στη συντριπτική πλειοψηφία να πας όσο το δυνατόν στα πιο σίγουρα, να πάρεις τα λιγότερα ρίσκα.

• Αυτή είναι η διαφορά μας με το Ζαρντίμ. Εμείς, όλοι μας, είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση από αυτόν.

• Αν δεν πάει καλά ο Ολυμπιακός, εμείς Θα στενοχωρηθούμε, αλλά απλά θα σπεύσουμε να κρίνουμε το Ζαρντίμ.

• Αν δεν πάει καλά ο Ολυμπιακός, ο Ζαρντίμ θα έχει πρόβλημα…

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags