Facebook Pixel Να βοηθήσουν τον Κατίδη!
| 2012-12-29 14:30:00

Να βοηθήσουν τον Κατίδη!

Να βοηθήσουν τον Κατίδη!

Στην ΑΕΚ τα έχουν κάνει θάλασσα εδώ και καιρό σε πολλά επίπεδα. Στο θέμα το διοικητικό, στο θέμα το οικονομικό και, βέβαια, στο αγωνιστικό. Παραπαίει η Ένωση στα πάντα.

Από την κορυφή ως τα νύχια. Το ότι, άλλωστε, είναι τελευταία στην βαθμολογία τα λέει όλα και θα κάνει μεγάλη προσπάθεια στον β’ γύρο για να σωθεί.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα διάλυσης, όμως, θα είναι κρίμα να την πληρώσουν και κάποιοι παίκτες. Από τους πιτσιρικάδες, άλλωστε, δεν είναι και πολλά τα πραγματικά ταλέντα.

Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να γίνει κάτι για να προστατευτεί ο Κατίδης; Το παιδί φαίνεται ότι περνάει δύσκολα από τότε που κατέβηκε στην Αθήνα για να αγωνιστεί με την ΑΕΚ.

Κάτι με εκείνες τις κόντρες που είχαν γίνει στην προπόνηση, κάτι με το ότι η ΑΕΚ δεν πάει καλά, κάτι με το κλίμα γενικής ανασφάλειας στην ομάδα, κάτι με το ότι δεν έχει βρεθεί μια σταθερή θέση ακόμα γι’ αυτόν στην ενδεκάδα και είναι λογικό να είναι με πεσμένη την ψυχολογία του.

Ο Κατίδης απέδειξε και το καλοκαίρι με τις εμφανίσεις του στο ευρωπαϊκό Νέων σαν αρχηγός της Εθνικής ότι έχει μέλλον και ότι μπάλα ξέρει. Στην ΑΕΚ, λοιπόν, ας κοιτάξουν τι θα κάνουν για να το βοηθήσουν όλοι το παιδί για να παίξει καλύτερα σύμφωνα με τις δυνατότητές του, διότι τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει παράδοση στην Ένωση στην μη αξιοποίηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags