Facebook Pixel Το έχει πάρει το μήνυμα ο Ζαρντίμ
| 2013-01-04 11:48:00

Το έχει πάρει το μήνυμα ο Ζαρντίμ

Το έχει πάρει το μήνυμα ο Ζαρντίμ

Ο Πορτογάλος ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν μπάλα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Έχει καταλάβει φαίνεται ότι αν δεν γίνει αυτό, θα τα μαζέψει και θα επιστρέψει στην πατρίδα του...

"Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ γεμάτο δίμηνο, με κρίσιμες και δύσκολες αναμετρήσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Σας θέλω όλους πολύ συγκεντρωμένους και πολύ σοβαρούς στις προπονήσεις, καθώς μόνο αν δουλέψουμε σκληρά και σωστά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ξέρετε ότι πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην Ευρώπη.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας χρειάζεται σοβαρότητα και σκληρή δουλειά", τόνισε ο Πορτογάλος στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής".

"Το ματς που μας περιμένει πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Μετά από διακοπές πάντα απαιτείται επιπλέον συγκέντρωση στο πρώτο παιχνίδι.

Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε τη Βέροια ώστε να ξεκινήσουμε όπως πρέπει τη χρονιά αλλά θέλω να παίξουμε και όμορφο ποδόσφαιρο ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας που θα έρθει στο γήπεδο", πρόσθεσε.
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags