Ο αποκλεισμός του από την αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό είναι σημάδι αποχώρησης, αλλά τα κάλαντα είχαν ακουστεί πολύ νωρίτερα… Πριν τις γιορτές!

Η γκρίνια μετά την βαριά ήττα από την Βέροια ήταν μεγάλη κι ένας από τους παίκτες που τα άκουσαν περισσότερο για την τραγική εμφάνιση ήταν ο Λάζαρος. Και το τελευταίο διάστημα μοιάζει ξένο σώμα από την ομάδα. Όχι, όμως, ότι και πριν ήταν όλα μέλι γάλα.

Ο Χριστοδουλόπουλος δεν κάνει καλή σεζόν. Και ειδικά μετά την φυγή Φερέιρα φάνηκε να χάνει εντελώς τα πατήματά του. Ούτε και νωρίτερα, πάντως, έβγαζε μάτια, με εξαίρεση δυο – τρία παιχνίδια.

Τα πράγματα, λοιπόν, δεν εξελίχθηκαν καλά για τον Χριστοδουλόπουλο μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του. Επέστρεψε κάποια στιγμή την περασμένη περίοδο, έκανε κάποια καλά ματς, όμως αυτή τη σεζόν δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Παρά ταύτα δεν πρέπει να παραγνωριστεί ότι ο Παναθηναϊκός στα περισσότερα ματς γενικά δεν βλεπόταν. Άρα, δεν ήταν μόνο θέμα Λάζαρου.

Το πόσο πιεσμένος, μάλιστα, ένιωθε αυτή τη περίοδο ο Χριστοδουλόπουλος έγινε αντιληπτό τον Οκτώβριο στον αγώνα με την Ξάνθη (6η αγωνιστική) και τον τρόπο που πανηγύρισε το ένα από τα δυο γκολ που πέτυχε, δείχνοντας το μαλλί του.

Όπως και να έχει, ο Χριστοδουλόπουλος είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στον ηγετικό ρόλο που περίμεναν απ’ αυτόν στον Παναθηναϊκό. Και το γυαλί ράγισε για τα καλά στο ματς με την Βέροια. Με το διαζύγιο να φαίνεται πια ως το πλέον πιθανό.