Facebook Pixel Μια λαμπάδα στο μπόι του Φερέιρα!
| 2013-01-06 21:04:00

Μια λαμπάδα στο μπόι του Φερέιρα!

Μια λαμπάδα στο μπόι του Φερέιρα!

Τέτοια θα πρέπει να ανάψουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στον Ζεσουάλδο και στον Παναθηναϊκό για το «δωράκι» Κατσουράνης. Αντί να σωθεί ο ΠΑΟ, σώθηκε ο Δικέφαλος!

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Κώστα Κατσουράνη με την φανέλα του ΠΑΟΚ στη νικηφόρα αναμέτρηση απέναντι στον Πανθρακικό, καθώς μπορεί ο διεθνής άσος να μην σκόραρε (έδωσε βέβαια μια ασίστ), ωστόσο η είσοδός του στο γήπεδο ως αλλαγή... έφερε τα πάνω κάτω στο ματς.

Ο διεθνής μέσος μπήκε στο παιχνίδι στο 60', ενώ ο «Δικέφαλος» ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 και με την παρουσία βοήθησε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του Γιώργου Δώνη να φύγει από την Κομοτηνή με το εντυπωσιακό 4-1!

Ο «Κατσούρ» στα μόλις τριάντα λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε την ποιότητα που διαθέτει και απελευθερωμένος από τις γκρίνιες της εξέδρας και του προπονητή που είχε στον Παναθηναϊκό μέχρι πρότινος, απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε μία θέση που έχει μεγάλη ανάγκη.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν δεδομένο πως χρειάζονταν ενίσχυση στα χαφ και ο Κατσουράνης ήταν τελικά ο ιδανικός για να... μπαλώσει την τρύπα. Πρόκειται σίγουρα για τη μεταγραφή της χρονιάς, η οποία μάλιστα δεν κόστισε και τίποτα. «Δώρο» τον έκαναν τον Κατσουράνη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Γιάννης Αλαφούζος, οι οποίοι βαφτίζοντάς τον... κακό παιδί των αποδυτηρίων, τον έδιωξαν μέσα σε μία ημέρα για να πάρει ο Παναθηναϊκός και πάλι τα πάνω του.

Το αποτέλεσμα είναι ο ΠΑΟΚ να ρίχνει τέσσερα σε μισή ώρα στην Θράκη και οι «πράσινοι» να χάνουν με κάτω τα χέρια από τον Λεβαδειακό εντός έδρας. Επιτυχία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags