Facebook Pixel Κοσμογονία ή τέλος του κόσμου με ...Μάγια;
| 2013-01-08 17:13:00

Κοσμογονία ή τέλος του κόσμου με ...Μάγια;

Κοσμογονία ή τέλος του κόσμου με ...Μάγια;

"Μαγικά" κάνουν στον Παναθηναϊκό για να αντιστρέψουν την κατάσταση. Ριζικές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, προπονητικό τιμ και ρόστερ. Τι λέει η ΠΑΕ, τι φοβάται ο κόσμος...

Με μία μακροσκελέστατη ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη των Φάμπρι και Κινγκ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και του Βασίλη Κωνσταντίνου ως γενικού αρχηγού, ενώ παράλληλα... προανήγγειλε και αποχωρήσεις παικτών εντός των επόμενων ημερών.

Στην ανακοίνωση μάλιστα τονίζεται πως ο Γιάννης Αλαφούζος έσωσε τον Παναθηναϊκό από την καταστροφή δύο φορές μέχρι τώρα, μία τον Μάιο του 2012 και μία πριν από λίγες ημέρες από τον Βλάση Τσάκα.


Βέβαια, ο κόσμος του «τριφυλλιού» συνεχίζει να απορεί, πως η δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα σε πολύ λίγο καιρό, η «αποψίλωση» του ρόστερ και η... μετακίνηση του Κώστα Ελευθεράκη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, θα βοηθήσει την ομάδα να παρουσιαστεί άμεσα ανταγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γυρίζει σήμερα σελίδα. Η Διοικούσα Επιτροπή που συνεδρίασε αργά χθες βράδυ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Fabriciano González.

2. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Ferreira King.

3. Γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου.

4. Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Ελευθεράκης.

5. Εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Υπενθυμίζεται σχετικά ότι τον Μάιο του 2012 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κινδύνευσε λόγω χρεών και αδυναμίας εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεών του να υποβιβασθεί και να οδηγηθεί σε διάλυση. Διασώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση μετόχων του και την ίδρυση από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σώθηκε για δεύτερη φορά από μία περίεργη ομάδα ατόμων, που επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούσε το Σύλλογο με δήθεν προτάσεις, δήθεν επενδυτών.

Ήδη σήμερα με νέα πνοή, νέους παίκτες και νέους παράγοντες γυρίζει σελίδα, με στόχο να γίνει πάλι η ομάδα που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags