Facebook Pixel Τον επηρέασε το κλίμα των εορτών;
| 2013-01-09 11:30:00

Τον επηρέασε το κλίμα των εορτών;

Τον επηρέασε το κλίμα των εορτών;

Τα Χριστούγεννα ο Ζαρντίμ είχε πει πως θα δώσει ευκαιρίες σε Φέτφα, Βλαχοδήμο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά τις προάλλες έδειξε πάλι πως δεν τους εμπιστεύεται.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά για ποιον λόγο σε ένα παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού, με αντίπαλο τη Βέροια, ο Φέτφα μπήκε στο γήπεδο στο 78΄ και ο Βλαχοδήμος έμεινε και πάλι εκτός 18άδας!

Σε ποια παιχνίδια, δηλαδή, περιμένει να τους δει για μεγάλο χρονικό διάστημα να αγωνίζονται, για να καταλάβει και ο ίδιος, αλλά και ο κόσμος της ομάδας, αν κάνουν για τον Ολυμπιακό ή όχι; Την ώρα, μάλιστα, που πριν από λίγες ημέρες "έβγαινε" προς τον Τύπο πως ο Πορτογάλος ήθελε να συνεχίσουν αμφότεροι στον Ολυμπιακό, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και να μη δοθούν δανεικοί, γιατί θα τους έδινε ευκαιρίες.

Ειδικά για τον Βλαχοδήμο, κάπου το πράγμα δείχνει να είναι ακόμα και ...προσωπικό, καθώς δεν υπήρχε ούτε ο Αμπντούν στην αποστολή! Ένας "καθαρός" πλάγιος κυνηγός υπήρχε, δηλαδή, πλην του Πίνο και τελικά δεν μπήκε ούτε στην αποστολή!

Το θέμα, βέβαια, είναι ότι δεν μπορεί κανείς -ούτε από τη διοίκηση- να μπει στα χωράφια του Ζαρντίμ και να του ζητήσει με το ζόρι να βάζει τους Φετφατζίδη, Βλαχοδήμο, Ζαραδούκα κ.λπ.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα χρόνος να δοθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Γιατί ειδικά ο Βλαχοδήμος με τον Φέτφα, είναι σε μία ηλικία που δεν γίνεται να κάθονται στον πάγκο. Μόνο οι προπονήσεις στου Ρέντη δεν φτάνουν για την εξέλιξή τους. Αντίθετα, αν δεν αγωνίζονται, κάνουν βήματα προς τα πίσω. Κάτι που, τελικά, αποδυναμώνει την επένδυση του Ολυμπιακού με αυτά τα δύο παιδιά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags