Facebook Pixel Από το αυτί και στον Δασκαλόπουλο ο Φάμπρι!
| 2013-01-09 22:47:00

Από το αυτί και στον Δασκαλόπουλο ο Φάμπρι!

Από το αυτί και στον Δασκαλόπουλο ο Φάμπρι!

Μαθήματα ελληνικού ποδοσφαίρου από Δασκαλόπουλο σε Φάμπρι! Στο ντεμπούτο του, ΠΑΟ - Πλατανιάς 2-1 στο Κύπελλο. Δεν δόθηκε πέναλτι στον Γιούρκα, δόθηκε στον Ναζλίδη που μείωσε στο τέλος. Ανοικτή η ρεβάνς.

Νέος κύkλος στον πάγκο του Παναθηναϊκού με τον Φάμπρι και άλλη μία νέα αρχή για το Τριφύλλι τη φετινή σεζόν, με τον Ισπανό προπονητή να κάνει το ντεμπούτο του στην πράσινη τεχνική ηγεσία.

Καρνέζης, Πίντο, Τριανταφυλλόπολος, Χουχούμης, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Μαυρίας, Μπαρμπαρούση ςκαι Τοτσέ ήταν οι επιλογές του Φάμπρι για την 11αδα. Μετά από ένα άγευστο πρώτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Του πάει το κύπελλο...

Στο 16΄ και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σεϊταρίδη από τα δεξιά, ο Πάπε Σο πήδηξη πιο ψηλά απ΄ όλους στην καρδιά της περιοχής του Λαζαρίδη και με κεφαλιά έκανε το 1-0! Μάλιστα ο Σενεγαλέζος σημείωσε για δεύτερη φορά τέρμα με την πράσινη φανέλα στο κύπελλο, αφού η προηγούμενη ήταν στο ντεμπούτο του απέναντι στην Προοδευτική.

Ο Πλατανιάς μετά το 1-0, προσπάθησε να ισοφαρίσει και μάλιστα στο 31΄ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη με τον Κάλαϊτζις όμως το γκολ δεν μέτρησε σωστά διότι η μπάλα είχε βρει αρχικά στον Μαραγκουδάκη ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Δεν είδε ο Δασκαλόπουλος, δεν μπορούσαν Σισοκό & Τοτσέ

Στον Παναθηναϊκό φωνάζουν για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Σεϊταρίδη στο 38΄, καθώς όπως φάνηκε από το ριπλέι ο μπακ του Τριφυλλιού ανατράπηκε μέσα στη περιοχή του Πλατανιά και όχι εκτός όπως νόμιζε ο Δασκαλόπουλος και ο βοηθός του.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Παναθηναϊκός έχασε δύο ευκαιρίες, μία με τον Τοτσέ και μία με τον Σισοκό, για το 2-0 και φάνηκε ξανά το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Είχε τύχη, αλλά και ...Πίντο

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Καρνέζης είπε «όχι» στην κεφαλιά του Ναζλίδη. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάνει κάποια καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο αλλά έβαλε το γκολ από το πουθενά!

Ο Τριανταφυλλόπουλος στο 65΄ έκανε ένα γέμισμα προς την αντίπαλη περιοχή, ο Ντοέ δεν κατάφερε να ελέγξει την μπάλα και έτσι ο Τοτσέ έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Λαζαρίδη για το 2-0!

Μπορεί ο Πλατανιάς να μην απειλούσε ιδιαίτερα, όμως η άμυνα του Παναθηναϊκού σε κάθε αντεπίθεση των Κρητικών ...αγωνιούσε. Και κάπως έτσι στο 81΄ ο Πίντο ανέτρεψε τον Ναζλίδη μέσα στην περιοχή του Καρνέζη και ο άσος του Πλατανιά από την λευκή βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και να βάλει την ομάδα του στο παιχνίδι και την υπόθεση πρόκρισης.

Στο τέλος μάλιστα ο Πλατανιάς πήγε να ισοφαρίσει και να κάνει ...κηδεία στο ΟΑΚΑ, όμως ο Καρνέζης με διπλή επέμβαση είπε «όχι» και κράτησε το 2-1 και μαζί το προβάδισμα πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς των Περιβολίων στις 23 του μήνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags