Facebook Pixel «Μόνο θα αποθεώνουν οι Ολυμπιακοί»!
| 2013-01-12 23:06:00

«Μόνο θα αποθεώνουν οι Ολυμπιακοί»!

«Μόνο θα αποθεώνουν οι Ολυμπιακοί»!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αφού ξεκαθάρισε πως το γκολ του Ολυμπιακού στην Λιβαδειά μπήκε στο 95.20'' και είναι κανονικό, τόνισε πως οι φίλαθλοι των Πειραιωτών δεν έχουν το δικαίωμα να αποδοκιμάζουν την ομάδα, αλλά πρέπει μόνο να δοξάζουν τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA: «Να μην διανοηθεί και να μην τολμήσει κανείς να μιλήσει για τον διαιτητή. Το γκολ έγινε στο 95,20. Είναι θέμα του διαιτητή από την στιγμή που υπάρχει τραυματισμός να κρατήσει και 1 και 1,5 λεπτό καθυστερήσεων παραπάνω. Να μην μιλήσει λοιπόν κανείς για τον διαιτητή του ματς.

 

Και εμείς δεν διαμαρτυρηθήκαμε. Έγινε ένα πέναλτι καταφανέστατο που δεν μας δόθηκε. Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη όμως είδατε. Θέλω ακόμα να παρακαλέσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για κάτι, επειδή είδα στο προηγούμενο ματς πράγματα που με στεναχώρησαν.

 

Ένας είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού που αποφασίζει για την ενδεκάδα και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποδοκιμάζει εκείνον ή τους παίκτες. Ο κόσμος θα πρέπει να δοξάζει τα 11 παιδιά που φοράνε την ερυθρόλευκη φανέλα σε κάθε ματς. Θα πρέπει να τους αποθεώνουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags