Αυτό το λάθος το κάνουμε συχνά στην Ελλάδα. Σπανίως κοιτάμε τον “μικρό” στο ματς με τον “μεγάλο” και σχεδόν ποτέ, όταν ο μικρός παίρνει το αποτέλεσμα, τον βαθμό ή τους βαθμούς, ενιότε την πρόκριση, δεν έχει κερδίσει αυτός. Πάντα έχει χάσει ο μεγάλος.
Ας αφήσουμε λοιπόν για μία φορά στην άκρη το τι έκανε ο Παναθηναϊκός (ή πιο σωστά το τι δεν έκανε) στα Γιάννενα, κάτι που έτσι και αλλιώς έχουμε αναλύσει πάρα πολλές φορές και ας δούμε τι έκανε ο ΠΑΣ σε αυτό το ματς και όχι μόνο.
Μεγάλωσα ακούγοντας τις ιστορίες για τον σπουδαίο ΠΑΣ των Αργεντίνων που χτύπαγε τους μεγάλους στα ίσια και που τερμάτιζε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Προσωπικά αυτόν τον ΠΑΣ, δεν τον είδα ποτέ, και βέβαια δεν είδα ποτέ μου και “Ευρωπαίο” ΠΑΣ. Ούτε καν να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν θυμάμαι.
Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο