Facebook Pixel "Κύριοι, σας βγάζω το καπέλο"
| 2013-01-18 15:44:00

"Κύριοι, σας βγάζω το καπέλο"

"Κύριοι, σας βγάζω το καπέλο"

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην Μπάγερν μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Γράφει ο Ανδρέας Δημάτος.

«Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Χάινκες μετά την ανακοίνωση» ερώτησε τηλεφωνικά ο Καταλανός τεχνικός τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε αλλά ο πρόεδρος της Μπάγερν ενθουσιάστηκε επειδή η συνομιλία τους έγινε στα γερμανικά!

«Ο Πεπ πάει μία χαρά με τα μαθήματα των γερμανικών» ανακοίνωσε περιχαρής στο υπόλοιπο board της Μπάγερν ο «Κάλε», την ώρα που η διοίκηση της Μπάγερν δέχτηκε την αποθέωση από τον αρχηγό της ομάδας, Φίλιπ Λαμ.

«Το μόνο που οφείλω να κάνω είναι να βγάλω το καπέλο στη διοίκηση της ομάδας μου για τη συμφωνία της με τον καλύτερο προπονητή του κόσμου τα πέντε τελευταία χρόνια» δήλωσε ο Φίλιπ Λαμ, ενώ πολλαπλασιάζονται και τα ονόματα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων των Βαυαρών αλλά και των επίδοξων συνεργατών του Πεπ Γκουαρδιόλα!

Εκτός του Λουίς Ενρίκε και του Ραούλ, ακούγεται πλέον έντονα και το όνομα του Στέφαν Εφενμπεργκ, μία από της σημαίες της Μπάγερν και κάτοχος του Champions League του 2001 με τη γερμανική ομάδα.

Από την άλλη πλευρά στην Γκουαρδιόλα εποχή της Μπάγερν είναι στα σκαριά μία ακόμα εντυπωσιακή εξέλιξη με την Gazprom να είναι πιο κοντά από ποτέ στη φανέλα των Βαυαρών! Σε έναν τεράστιο οργανισμό με συνολικό κύκλο εργασιών στα 350 εκατ. ευρώ, αλλά και με κέρδη 11 εκατ. ευρώ την περίοδο 2011-12 το έδαφος για σημαντικές επενδύσεις είναι πολύ πρόσφορο και μετά τη Mercedes και την Adidaw η Μπάγερν ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον τρίτο τεράστιο χορηγικό της πυλώνα!

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags