Ο προπονητής του «τριφυλλιού» είχε μεγάλα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του και για αυτό έξαλλος δεν σταμάταγε να φωνάζει.
Αυτός που τα άκουσε περισσότερο ήταν ο Ζέκα, ο οποίος τον κοιτούσε με απορία να του φωνάζει! Μάλιστα, λίγο αργότερα δήλωσε στην κάμερα της Nova πως οι παίκτες του... δεν υπήρχαν στο γήπεδο!
"Όταν σε έναν αγώνα προηγείσαι δεν μπορώ να δεχθώ καμία δικαιολογία από τους παίκτες που έπαιξαν", είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός μετά τη λήξη του αγώνα και συνέχισε:"Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και πρέπει να αφήνουν τη σάρκα τους μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο μετά το γκολ.
Οι παίκτες πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους, να κάνουν μία ανάλυση και να δούμε τι συμβαίνει εδώ πέρα",
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο