"Αυτό που κάνατε είναι ντροπή. Δεν είναι αντίδραση μεγάλης ομάδας αυτή. Πώς παίξατε έτσι μετά το γκολ; Δείξατε ότι είστε μικροί παίκτες, ότι δεν έχετε τα φόντα να παίξετε στον Παναθηναϊκό. Σας αρέσει κάθε φορά να συμβαίνει το ίδιο; Δεν σας ενοχλεί; Δεν έχετε λίγο εγωισμό;", τους είπε αρχικά ο Φάμπρι, ενώ στη συνέχεια ζήτησε εξηγήσεις για την εικόνα των τελευταίων λεπτών:

"Υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει στο τελευταίο τέταρτο και μπλοκάρουμε; Γιατί; Δεν είναι δυνατόν από το ένα λεπτό στο άλλο. Δεν μπορώ να σας καταλάβω".

Ο Ισπανός δεν έμεινε εκεί, αφού στη συνέχεια ρωτούσε τους παίκτες του αν είναι ...ανίκανοι: "Είστε ανίκανοι; Πείτε μου, είστε ανίκανοι;".

Και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να σας αφήσω να με ξεφτιλίσετε. Δεν θα με διώξετε εσείς. Αν δεν αλλάξετε, θα φύγω μόνος μου".

Παράλληλα ο Φάμπρι πριν κάνει κάποιες προσωπικές παρατηρήσεις στους Ζέκα και Κουίνσι, προανήγγειλε νέα μέτρα ενόψει της συνέχειας:

"Προσπάθησα να είμαι σωστός απέναντι σας, αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα. Πλέον, θα μιλήσω εγώ όπως πρέπει προτού να είναι αργά".