Facebook Pixel Να σώσει τον Άρη, να σωθεί και ο ίδιος!
| 2013-01-23 11:30:00

Να σώσει τον Άρη, να σωθεί και ο ίδιος!

Να σώσει τον Άρη, να σωθεί και ο ίδιος!

Ο Τάτος μπορεί να βοηθήσει τον Άρη να σωθεί και ο Άρης μπορεί να βοηθήσει τον Τάτο να ξαναπάρει τα πάνω στην καριέρα του. Μπορεί, όμως, να γίνει αυτό γρήγορα ή θέλει χρόνο;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τάτος μπορεί να βοηθήσει τον Άρη. Έστω κι αν δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του αυτή τη σεζόν. Όλος ο Άρης μέχρι τώρα είναι δυο παίκτες, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Ο Γιαννιώτας και ο Αγκάνθο. Με τον Τάτο, λοιπόν, θα υπάρχει στα χαφ κι ένας παίκτης να βγάλει μια μπαλιά για να τους αξιοποιήσει.

Φαίνεται, πάντως, ότι ο Τάτος θα χρειαστεί λίγο χρόνο. Ο Ζαρντίμ δεν τον υπολόγιζε κι έτσι ο συγκεκριμένος παίκτης θα πρέπει να δώσει κάποια ματς για να φορμαριστεί σιγά – σιγά.

Ο Τάτος, όμως, θα πρέπει να δείξει κάτι και για έναν ακόμα λόγο. Για να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Να γίνει, δηλαδή, ο παίκτης που όλοι ξέραμε από τον Ατρόμητο.

Δεν είναι, λοιπόν, μόνο μια ευκαιρία για τον Άρη ώστε να μπορέσει να έχει έναν καλό χαφ, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να σωθεί. Είναι κι ότι ο Τάτος χρειάζεται παιχνίδια για να μπορέσει να θυμίσει στον κόσμο ποιος είναι. Κι έτσι να ξαναπάρει τα πάνω της η καριέρα του, αφού το τελευταίο διάστημα έκανε λίμιτ ντάουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags