Facebook Pixel O Mάνταλος πήγε να ορμήξει στον Κωνσταντίνου!
| 2013-01-24 09:35:00

O Mάνταλος πήγε να ορμήξει στον Κωνσταντίνου!

O Mάνταλος πήγε να ορμήξει στον Κωνσταντίνου!

Απίστευτα πράγματα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα Πλατανιάς - Παναθηναϊκός. Ο διάλογος Μάνταλου - Κωνσταντίνου και το παρολίγον ξύλο!

Μετά την επίτευξη του γκολ του Πλατανιά, ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε στον Αθηναίο διαιτητή: "Τώρα τι έχεις να μου πεις;" και ο λόγος ήταν πως το πλάγιο άουτ εκτελέστηκε αρκετά πιο μπροστά από το σημείο που βγήκε η μπάλα.

Στο τέλος της αναμέτρησης ο Μάνταλος είπε στον παλαίμαχο άσο: "Κύριο Κωνσταντίνου αρκετά σε ανέχτηκα. Μου μιλάς συνέχεια και η ομάδα σου με έχει στοχοποιήσει", για να του απαντήσει στη συνέχεια ο παράγοντας του Παναθηναϊκού:"Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και είσαι λάθος".

Στη συνέχεια μάλιστα, κουβέντα στην κουβέντα, ο Μάνταλος φέρεται να προσπάθησε να ορμήσει στον Κωνσταντίνου, σύμφωνα με τη "Sportday", ωστόσο τον συγκράτησαν οι βοηθοί του.

Αργότερα πάντως κι ενώ είχε ήδη υπογραφεί το φύλλο αγώνος, ο Αθηναίος διαιτητής ζήτησε συγγνώμη από τον γενικό αρχηγό των "πρασίνων", για την συμπεριφορά του, ενώ για την κακή εκτέλεση του πλαγίου είπε: "Αν είναι έτσι, σας ζητάω συγγνώμη, ήταν λάθος".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags