Αναλυτικά η συνέντευξη του Ουντότζι στη Nova:

- Νέα ομάδα και νέοι στοχοι για σένα.
"Είμαι εδώ, τους εκτιμώ για το ενδιαφέρον τους και θέλω να κάνω το καλύτερο γι' αυτούς. Προσέυχομαι στο Θεό να με βοηθήσει να κάνω το καλύτερο."
 
- Θεωρεις καλή επιλογή φια σένα τον Ατρομητο;
"Φυσικά, είναι ένα βήμα μπροστά για μένα, ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό, αυτό μπορώ να πω."
 
- Πες μου για την εμπειρία σου στον Πλατανιά;
"Ήταν όμορφα, οι άνθρωποι είναι αξιαγάπητοι, φιλικοί. ήμασταν ενωμένοι ως ομάδα, όμως στη ζωη τα πράγματα καμιά φορά αλλάζουν και δεν ξέρουμε το γιατι. Εγώ απλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου και να προχωρησω. Να σηκώσω το κεφάλι και να πάω μπροστά."
 
- Έχεις πολλά κουρέματα για τον Ατρόμητο;
"Φυσικά, πάντα αλλάζω, οπότε νομίζω ότι θα τα αλλάξω, θα κάνω κάτι διαφορετικό εδώ."
 
- Δυο λόγια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;

"Γνωρίζω πως ο Ατρομητος ειναι μια καλή ομάδα, γνωριζω την ομάδα εδώ και πέντε χρονια, από τότε που ήμουν στην Τρίπολη και ξέρω πολλά γι' αυτούς. Ξέρω ότι θα πάμε καλά σε αυτό το παιχνίδι."
 
- Είδες τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πλατανιά;
"Ναι, ήμουν στο γήπεδο και είδα το ματς. Αν αγωνιστώ θα προσπαθήσω να προσφέρω γιατι είδα κάποια λάθη από τον Παναθηναικό και θα προσπαθήσω να το εκμεταλλευτώ αυτό αν παίξω απέναντί τους."