Oι «πράσινοι» έχουν διαμηνύσει εδώ και μέρες στην πλευρά του Ελληνα μεσοεπιθετικού πως θα πρέπει να βρεθεί μία λύση άμεσα για να χωρίσουν οι δρόμοι τους και περιμένουν από τον ατζέντη του παίκτη να φέρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού μέσα στα τρία επόμενα 24ωρα.

Προς το παρόν, το ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Λάζο δεν έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση και επί της ουσίας η μοναδική ομάδα που φαίνεται να «παίζει» ακόμη είναι η Χέρτα, με την πλευρά του Χριστοδουλόπουλου να ευελπιστεί πως θα γίνει επίσημη κρούση το αργότερο έως την Τρίτη.

Εάν δεν έρθει τελικά πρόταση άμεσα, στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» το συμβόλαιο του 26χρονου άσου για να φύγει ως ελεύθερος, αφού ούτως άλλως δεν υπολογίζεται.

Κι εκεί εντούτοις υπάρχει... θέμα, διότι οι «πράσινοι» θα του ζητήσουν να τους χαρίσει τα χρήματα από τα οφειλόμενα, κάτι που λογικά δεν θα βρει σύμφωνο τον ποδοσφαιριστή. Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο...

Πηγή: Goal