Αναλυτικά, τα όσα είπε:
Για την κατάσταση στον Άρη: «Κάποιοι παίκτες πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν σε ποια ομάδα βρίσκονται. Δεν μας τιμάει το 2-2 με την Κέρκυρα, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Έτσι όπως εξελίχθηκε δεν είναι τελείως αρνητικό».
Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι το οποίο πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Δεν θέλω να λέω λόγια, αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Ξέρουμε ότι ο κόσμος ειναι δυσαρεστημένος, αλλά πρέπει να είναι δίπλα μας και είναι δίπλα μας και ελπίζω ακόμα πιο δυναμικά. Όχι με την πρώτη… στραβή να είναι απ' έξω».
Για το αν έχει άποψη γιατί αποβλήθηκε ο Παπαστεριανός και για την αντίδραση των παικτών της Κέρκυρας: «Υπάρχουν κάποια παιδιά που παίζουν πρώτη φορά και βρίζουν μάνες, σπίτια. Κι εμένα με έβρισαν. Είναι κάποια παιδιά που δεν σέβονται τίποτα και ο προπονητής τους πρέπει να τα μαζέψει».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο