Facebook Pixel Βαράνε με κι ας κλαίω! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-01-31 00:52:00

Βαράνε με κι ας κλαίω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαράνε με κι ας κλαίω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα γκολ του νεαρού Βαράν έσωσε τη Ρεάλ από ...κλάματα και εντός έδρας ήττα από την Μπάρτσα στον 1ο ημιτελικό του Copa del Rey. Το 1-1 αφήνει ανοικτή την πρόκιση ενόψει της ρεβάνς του "Καμπ Νου" (27/2).

 

Επιτέλους «Clasico» και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έκατσε μπροστά από τις τηλεοράσεις για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας στο «Μπερναμπέου», μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.

Το ματς ξεκίνησε με τρομερό ρυθμό και την Ρεάλ να πιέζει τους Καταλανούς θέλοντας από νωρίς να μπει μπροστά στο σκορ. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε στη συνέχεια να βρει χώρους και η μπάλα πήγαινε από τη μία εστία στην άλλη και τις ευκαιρίες για γκολ να χάνονται και από τις δύο πλευρές, με την ομάδα του Βιλανόβα να έχει στο 21΄ δοκάρι! Ο Τσάβι εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Ντιέγκο Λόπεθ και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά οι καρδιές των φίλων των Μαδριλένων δεν θα ηρεμούσαν...

Άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για την Μπάρτσα, τρία λεπτά μετά από το δοκάρι! Ο Καρβάλιο έκανε το λάθος, ο Φάμπρεγκας έκλεψε την μπάλα και έστρωσε στον Τσάβι για να πιάσει εκείνος το σουτ... Ο Ντιέγκο Λόπεθ ήταν εκτός θέσης, όμως πάνω στη γραμμή η άμυνα της Ρεάλ απομάκρυνε...

Μετά από την «έκρηξη» της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ κατάφερε να ισορροπήσει ξανά το ματς και να δημιουργήσει μερικές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ δίχως να βρει στόχο και έτσι το ημίχρονο τελείωσε στο μηδέν.

Κάποια στιγμή θα έμπαινε!

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά όπως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Μπάρτσα βρήκε τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα των Μαδριλένων και να κάνει το 0-1! Στο 50΄ ο Μέσι κατάφερε να βγάλει την μπαλιά στον Φάμπρεγκας και εκείνος απέναντι από τον Ντιέγκο Λόπεθ να πλασάρει σωστά και να ανοίγει το σκορ.

Ο Μουρίνιο τότε ανακάτεψε την τράπουλα και έριξε στο ματς τους Μόντριτς και Ιγκουαΐν για να γυρίσει το ματς. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα έχασε τεράστια ευκαιρία στο 70΄ για να καθαρίσει το ματς, με το δοκάρι να σταματάει τον Φάμπρεγκας. Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα και ο Πέδρο δεν μπόρεσε να βρει στόχο και ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε...

Αφού δεν καθάρισαν...

Έτσι λοιπόν στο 82΄ ήρθε η ισοφάριση για την Ρεάλ. Ο Οζίλ έβγαλε την σέντρα και ο Βαράν που έκανε ντεμπούτο σε «Clasico» έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Πίντο για το 1-1!

Και η Μπάρτσα και η «Βασίλισσα» έχασαν ευκαιρίες για το 2-1, αλλά το όβερ δεν ήρθε. Οπότε οι λογαριασμοί μένουν ανοιχτοί για την ρεβάνς στη Βαρκελώνη στις 27 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags