Facebook Pixel "Ο Ντίνας είναι καλύτερος του Μαυρία"!
| 2013-01-31 15:10:00

"Ο Ντίνας είναι καλύτερος του Μαυρία"!

"Ο Ντίνας είναι καλύτερος του Μαυρία"!

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον sportdog για τη μετακίνηση του 23χρονου κυνηγού στον ΠΑΟ. "Ο Ελευθεράκης είχε χαλάσει τη μεταγραφή". Τι ποσοστό μεταπώλησης κράτησε η Παναχαϊκή.
 

Ο επιφανής νομικός, αποκάλυψε μέσω του σκύλου το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ντίνα από την Παναχαϊκή στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στην αξία του παίκτη, αλλά και στο ποσοστό από πιθανή μεταπώλησή του, που διατήρησε η πατρινή ομάδα.
 
Αναλυτικά:
 

Κύριε Κούγια, στην ανακοίνωσή σας κάνετε λόγο για προσωπική παρέμβαση του Αλαφούζου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντίνα στον Παναθηναϊκό. Τι εννοείται;

"Είχαμε συμφωνήσει εδώ και μέρες για τη μεταγραφή του Ντίνα στον Παναθηναϊκό, αλλά παρενέβη ο κύριος Ελευθεράκης και τη χάλασε. Ο κύριος Αλαφούζος, όμως, πήρε τις δικές του πληροφορίες και με προσωπική του παρέμβαση ολοκλήρωσε το θέμα". 

Ποια ήταν η χρηματική διαφορά και υπήρξε αρνητική τροπή την πρώτη φορά;
"Υπήρχε διαφορά στα χρήματα, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό το θέμα". 

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε την επικοινωνία μας, ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση αποκλειστικά για το ταλέντο και την ποδοσφαιρική αξία του Θανάση Ντίνα. Διαβάστε τι μας είπε:
 
"Πιστεύω πως ο Ντίνας θα αλλάξει την εικόνα του Παναθηναϊκού. Είναι καλύτερος από τον Μαυρία, τέτοιον παίκτη δεν έχει ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται και για έναν θαυμάσιο χαρακτήρα. Θα μείνει λίγο στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, πιστεύω, για αυτό και κρατήσαμε υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, ύψους 20%".
 
Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags