Facebook Pixel Θα κάνει τον ...Κινέζο ο Ετό;
| 2013-02-06 11:55:00

Θα κάνει τον ...Κινέζο ο Ετό;

Θα κάνει τον ...Κινέζο ο Ετό;

Ποια είναι τα νέα δεδομένα στην αναζήτηση ομάδας για τον Βραζιλιάνο μπακ που είναι εκτός πλάνων Δώνη.
 

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πλέον οικονομική άνεση ελέω Σαββίδη, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα δεν νοιάζονται για το αν τα ευρώ του μεγαλομετόχου πιάνουν τόπο. Ειδικά, όταν μιλάμε για την περίπτωση του Αραούχο Έτο που έχει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο (350.000 ευρώ ετησίως) ανενεργό είναι λογικό να καίγονται να το ξεφορτωθούν.

Στο θέμα έχουμε αναφερθεί και πρόσφατα, επομένως, είναι εύκολο να αντιληφθείτε ότι πρόκειται για τον Αραούχο Έτο που προπονείται με την ομάδα χωρίς να υπολογίζεται.Η έρευνα για να βρεθεί ομάδα στην οποία θα μεταπηδήσει ο Βραζιλιάνος συνεχίζεται με πιο εντατικό ρυθμό τις τελευταίες μέρες, καθώς τα χρονικά όρια στενεύουν κι αν δεν βρεθεί λύση σύντομα ο Έτο θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι.

Φυσικά, η δεξαμενή από την οποία μπορεί να βρεθεί ομάδα είναι πλέον περιορισμένη, καθώς λίγα είναι τα πρωταθλήματα που έχουν ακόμη ανοιχτή μεταγραφική περίοδο (ΗΠΑ, Ρωσία, Βουλγαρία, Ουκρανία και Κίνα). Ο ΠΑΟΚ έχει απευθυνθεί σε διάφορους ατζέντηδες και το μόνο που έχει προκύψει μέχρι σήμερα είναι ένα ενδιαφέρον ομάδας από την Κίνα, που ακόμη δεν έχει μετουσιωθεί σε συγκεκριμένη πρόταση.

Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι σύντομα θα προκύψει κάτι απτό, πιθανόν και από Ρωσία που σίγουρα είναι μία αγορά που μπορεί να ελκύσει τον Έτο.

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags