Facebook Pixel «Να προσέχει ο Ολυμπιακός...»
| 2013-02-07 21:05:00

«Να προσέχει ο Ολυμπιακός...»

«Να προσέχει ο Ολυμπιακός...»

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για το παιχνίδι του Αστέρας Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, για τον Μίτσελ και τις αλλαγές που θα φέρει, αλλά και για τον Παναθηναϊκό που θα μπορούσαν να είχαν νικήσει.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Η ομάδα του Αστέρα μετά από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Το Σάββατο αντιμετωπίζετε τον Ολυμπιακό σε ένα ιδιότυπο ντέρμπι. Πως αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο παιχνίδι ;

«Πρώτα απ' όλα παίζουν οι δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος και είναι ντέρμπι μιας και είναι οι ομάδες που κατά γενική ομολογία παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Στατιστικά, είναι όντως οι καλύτερες ομάδες μιας και έχουν τις καλύτερες άμυνες και επιθέσεις. Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Έχουμε δύο βασικά στοιχεία που συζητήσαμε με τους παίκτες. Το πρώτο είναι ότι αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που πλέον δεν είναι αήττητος οπότε μπορούμε να τον κερδίσουμε και δεύτερον έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο το ότι είμαστε η μόνη ομάδα που είμαστε αήττητοι στην έδρα μας».

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του πιστεύετε ότι θα παρουσιάσει διαφορετική εικόνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι ;

«νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να το αλλάξει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο γιατί και σε εκείνο το παιχνίδι ήταν εκεί ο προπονητής. Μπορεί να μην ήταν στον πάγκο αλλά είδε την ομάδα του».

Μία αλλαγή προπονητή πιστεύετε ότι αλλάζει την εικόνα της ομάδας ;

«Φυσικά και αλλάζει. Ένας νέος προπονητής έχει τη δική του νοοτροπία και κουλτούρα, έχει διαφορετική προσωπικότητα και μπορεί να αλλάξει και το σύστημα».

Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θέλησε να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής. Νομίζετε ότι αυτό θα θελήσει να κάνει και ο Ολυμπιακός ;

«Πιστεύω ότι σε αυτές τις ομάδες η ιστορία τους κάνει να θέλουν να παίζουν τέτοιου είδους ποδόσφαιρο αλλά ο Αστέρας είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλά την κατοχή της μπάλας και φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αφού στο τέλος εμείς είχαμε 51%-49% κατοχή. Η ομάδα έβγαλε χαρακτηριστικά και θα μπορούσε να έχει κερδίσει το παιχνίδι».

Που πιστεύετε ότι μπορεί να κριθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι ;

«Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν τέτοια παιχνίδια ανάμεσα σε δύο ομάδες πολύ ποιοτικές αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Ποιους παίκτες προσέχετε περισσότερο σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό με ένα γεμάτο ρόστερ ;

«Σε πρώτη φάση θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι όταν έχει ο Ολυμπιακός τη μπάλα γιατί διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Αλλά και ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει γιατί όταν έχουμε τη μπάλα είμαστε πολύ επικίνδυνοι».

Στην περίοδο του Ιανουαρίου η ομάδα του Αστέρα ενισχύθηκε. Να περιμένουμε εκπλήξεις στην με τη χρησιμοποίηση κάποιου απ' αυτούς τους παίκτες ;

«Έχω ξαναπεί ότι είναι δύσκολο να μπει παίκτης πλέον στη μέση της αγωνιστικής περιόδου αλλά είναι καλό να έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν όταν θα υπάρξουν οι απουσίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags