Facebook Pixel Από ένα ...όνειρο πριν πάνε "Θέατρο"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-02-14 00:38:00

Από ένα ...όνειρο πριν πάνε "Θέατρο"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από ένα ...όνειρο πριν πάνε "Θέατρο"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ματσάρα στο "Μπερναμπέου" και ανοικτοί λογαριασμοί για "Ολντ Τράφορντ". Ρεάλ - Μάντσεστερ 1-1. Παιχνίδι για πολλά γκολ, δυο δοκάρια (από ένα) και πολλές ευκαιρίες. Γουέλμπεκ (20΄), Ρονάλντο (30΄) τα γκολ.

Σπουδαία αναμένεται η ρεβάνς της 5ης Μαρτίου στο "Ολντ Τράφορντ", με τις δυο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 στη Μαδρίτη! Εκτός από τα γκολ (20` Γουέλμπεκ, 29` Ρονάλντο) οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι αλλά και πολλές ευκαιρίες!!

Χαμός!

Δυνατά μπήκε η Ρεάλ Μαδρίτης και μόλις στο 6` ο Ντε Χέα άγγιξε όσο έπρεπε την μπάλα για να τη στείλει στο κάθετο δοκάρι! Οι γηπεδούχοι πατούσαν πολύ καλύτερα με τη Γιουνάιτεντ να δείχνει προβληματική στην άμυνα...

Κόντρα στη ροή του ματς, στο 20` ο Γουέλμπεκ με το κεφάλι έκανε το 0-1 από τη μικρή περιοχή! Η αντίδραση της Ρεάλ δεν άργησε πολύ να έρθει, καθώς στο 29` ο Ρονάλντο με τον ίδιο τρόπο έφερε το ματς στα ίσα! Ο Γουέλμπεκ στο 33` πήγε να το ξανακάνει με προβολή, αλλά οι "μπλάνκος" έχασαν κι άλλη ευκαιρία στο τέλος με τον Ρονάλντο, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια!

Δοκάρι!

Ο Ιγκουαΐν μπήκε στο ματς στο β` για να δώσει μεγαλύτερη διείσδυση στους γηπεδούχους, που απειλούσαν κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή. Μία φανταστική επέμβαση του Ντε Χέα σε προβολή του Κοεντράο διατήρησε ισόπαλο το σκορ και απογοητευμένους τους γηπεδούχους.

Τα πράγματα θα μπορούσε να ήταν χειρότερα για τη Ρεάλ, εάν η Γιουνάιτεντ δεν αστοχούσε σε εξαιρετική διπλή ευκαιρία με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι (πρώτα δοκάρι, μετά Τσάμπι Αλόνσο στη γραμμή). Οι "κόκκινοι διάβολοι" έδιναν ολοένα και περισσότερα μέτρα στη Ρεάλ, ώστε να αξιοποιήσουν την ταχύτητα του Γουέλμπεκ στην αντεπίθεση, αλλά τα πολλά χτυπήματα που δέχθηκε ο Άγγλος, ανάγκασαν τον Άλεξ Φέργκιουσον να τον αντικαταστήσει (με τον Αντόνιο Βαλένσια). Καθαρό μυαλό δεν υπήρχε στο δημιουργικό κομμάτι των "μερέγκες" και εφόσον η μπάλα δεν έφτανε στον Ιγκουαΐν ή στον Ρονάλντο, το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και έδωσε ελαφρύ προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags