Facebook Pixel Αυτά λείπουν από τον Αστέρα για την υπέρβαση!
| 2013-02-18 20:18:00

Αυτά λείπουν από τον Αστέρα για την υπέρβαση!

Αυτά λείπουν από τον Αστέρα για την υπέρβαση!

Ο Σάκης Τσιώλης, μίλησε για τις πιθανότητες που έχει ο Αστέρας Τρίπολης να βγει Τσάμπιονς Λιγκ, τη νίκη επί της Βέροιας, αλλά και τα... συστατικά που λείπουν από τους Αρκάδες για να μεγαλώσουν!

Αναλυτικά όσα είπε στη Novasportfm 94.6:

Για την αναμέτρηση της Βέροιας: «Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ και θέλαμε να επιστρέψουμε στην δεύτερη θέση και παίξαμε και για τη νίκη. Αυτό φάνηκε και μετά το 1-1 της Βέροιας που βάλαμε επιθετικούς για να νικήσουμε. Νομίζω πως η μέχρι τώρα πορεία μας, μας δίνει το δικαίωμα να μπορούμε να πιέσουμε και να πάρουμε αποτελέσματα».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Αστέρας, είπε: «Είναι δύσκολο να μείνει στάσιμος ο Αστέρας αφού προδιαγραφές για κάτι καλύτερο. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας μέχρι εχθές ο μεγάλος στόχος μας είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Κοιτούσαμε τις ομάδες που μπορούν να απειλήσουν. Η χθεσινή νίκη μας έδωσε αβατνάζ για κάτι παραπάνω».

Ερωτηθείς για το τι φέρνει στον Αστέρα, η νίκη στη Βέροια, τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως μας δίνει συγκέντρωση για το Κύπελλο που έρχεται. Θα μπορούμε να διαχειριστούμε το υλικό της ομάδας και αν πάρουμε και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην έδρα μας, θα μπορούμε να έχουμε ξεκούραστους κάποιους παίκτες για τα ματς με τον Ολυμπιακό».

Σχετικά με το αν ο Αστέρας μπορεί να «ξεφουσκώσει», σχολίασε: «Η λειτουργικότητα μιας ομάδας σου δίνει την δυνατότητα αυτή. Μετά από 35 χρόνια στο ποδόσφαιρο και με παιχνίδια στην Ευρώπη δεν νομίζω πως έχουμε πρόβλημα να διεκδικήσουμε κάτι άλλο».

«Το μόνο που υστερούμε είναι η ιστορία που χτίζουμε τώρα αλλά και η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Αυτό μας λείπει. Αυτό προσπαθούμε να το καλύψουμε από τον τρόπο που παίζουμε. Είναι μια πρόκληση για την οποία είμαστε προετοιμασμένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags