Αναλυτικά:

Πώς είδατε το παιχνίδι στο "Κλ. Βικελίδης";
"Όταν μπήκε ο Μαυρίας στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Αλλά από μία φάση έκανε το γκολ ο Άρης και έχασε το ματς. Ο Τοτσέ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει, ωραίο γκολ θα ήταν και του Μαυρία αν είχε μπει. Θέλω να πω δηλαδή πως μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει κάτι από το χθεσινό παιχνίδι, έστω την ισοπαλία". 

Για το αποτέλεσμα πιστεύετε πως οι ευθύνες βαραίνουν περισσότερο τους παίκτες; 
"Τι ευθύνες και ξε-ευθύνες; Όλοι έχουν ευθύνες, από το κεφάλι της ομάδας, μέχρι τον τελευταίο φροντιστή".

Ρωτάω γιατί υπάρχουν εκείνοι που μιλούν ακόμα και για νέα αλλαγή προπονητή.
"Και ποιον να πάει πάρει; Από τη στιγμή που έκαναν αυτή την επιλογή, του Φάμπρι, να την πάνε μέχρι το τέλος". 

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -31 από την κορυφή...
"Είχα πει πως η διαφορά του Παναθηναϊκού από την κορυφή θα ήταν στους 25 πόντους φέτος και με έλεγαν κακό. Δεν μπορεί να συναγωνιστεί καμία ομάδα αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, υπήρχε περίπτωση παλιότερα να νικήσει η Ξάνθη στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό; Αλλά τον βλέπουν όλοι πεθαμένο και λένε αυτόν μπορούμε να τον νικήσουμε. Κι έτσι γίνεται! Όταν υπάρχει μία ιστορία σε μία ομάδα, όπως αυτή που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, πρέπει να χτυπήσει για όλους η καμπάνα και για τη διοίκηση, όχι μόνο για τους παίκτες και τον προπονητή".

Τι περιμένετε στο άμεσο μέλλον; Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Παναθηναϊκό να μαζεύει βαθμούς για να αποφύγει τη ζώνη του υποβιβασμού;
"Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να κυνηγάει ολόκληρος Παναθηναϊκός την κατηγορία, τότε τι να πούμε... Για ποια μάχη στα πλέι οφ μας λένε τότε; Αλλά αν παίζεις στην έδρα σου και χάνεις από μικρές ομάδες, τι περιμένεις να κάνεις; Αν χάσεις και την Κυριακή από τον ΟΦΗ, θα ψάχνει να πάει να σώσει την κατηγορία μετά. Αλλά να μην ρίχνουν μόνο σε παίκτες και προπονητή τις ευθύνες, αλλά και στη διοίκηση".