Ο Γιώργος Κατίδης επέστρεψε ορεξάτος από την άδεια που είχε για προσωπικούς λόγους κι έχει καλή παρουσία στις προπονήσεις, ωστόσο φαίνεται πως και για το προσεχές ματς απέναντι στον Πλατανιά δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Έβαλντ Λίνεν για την ΑΕΚ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός χθες ζήτησε εξηγήσεις από τον Γερμανό προπονητή λέγοντάς του πως αγωνιζόμενος για πολύ λίγα λεπτά σαν αλλαγή δεν μπορεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα. Ο προπονητής της Ένωσης τού εξήγησε τι ακριβώς θέλει από εκείνον μέσα στο γήπεδο και πως περιμένει ακόμη περισσότερα, αν και τόνισε πως δεν έχει παράπονο από τη διάθεσή του στις προπονήσεις.

Η κουβέντα, που διήρκεσε περίπου μια ώρα, έγινε σε χαμηλούς τόνους και καλό κλίμα, αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί μετά από όσα είχαν συμβεί τους προηγούμενους μήνες. Μένει αν φανεί αν ο Κατίδης θα πάρει χρόνο στο ερχόμενο ματς.

Πάντως για το βασικό σχήμα δεν αναμένονται εκπλήξεις και μοναδική αλλαγή θα είναι η επάνοδος του Κορδέρο, που εξέτισε την ποινή του, αντί του Αναστασόπουλου. Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Μητρόπουλος, Φέτσης, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φούντας και Μητρόπουλος αναμένεται να είναι η ενδεκάδα στο κυριακάτικο ματς στα Χανιά. Ο Ρίκκα, που χθες έκανε μέρος του προγράμματος, ίσως είναι στην αποστολή.

Μετά τη σημερινή προπόνηση η ομάδα θα γευματίσει σε εστιατόριο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πηγή: sport-fm.gr