Μπορεί ο Παναθηναϊκός να νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1 και να επέστρεψε στις επιτυχίες με πειστική εμφάνιση, ωστόσο ο Φάμπρι κατάφερε να κλέψει και πάλι την παράσταση.

Όχι, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν "πλακώθηκε" αυτή την φορά με τους παίκτες του, αλλά μπόρεσε μέσα σε λίγες ώρες να αναιρέσει τον εαυτό του!

Ο Φάμπρι στη καθιερωμένη του συνέντευξη πριν από τα παιχνίδι του "τριφυλλιού" την Παρασκευή, μίλησε για τον τρόπο που θα βγει η ομάδα από τον ...λήθαργο, λέγοντας πως πρέπει να στηριχτεί σε νέα παιδιά και Έλληνες όπως ο Λαγός, ο Δώνης, ο Μαυρίας και ο Φουρλάνος και να κερδίσει από αυτούς όσα μπορεί.

Μάλιστα, άμεσα έκανε και πράξη τα λεγόμενά του, καθώς στο ματς με τον ΟΦΗ ξεκίνησε βασικό τόσο τον Μαυρία όσο και τον Φουρλάνο, με τον τελευταίο να παίζει σε ρόλο οργανωτή. Ωστόσο, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του δεύτερου και 37 λεπτά μετά τη σέντρα του ματς και ενώ ήταν 0-0, τον έκανε αλλαγή περνώντας στη θέση του τον Ζέκα!

Σίγουρα ο Φουρλάνος δεν μας είχε εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, αφού ήταν κάπως νωθρός και χωρίς πολλές εμπνεύσεις, ωστόσο η κίνηση του Φάμπρι να τον βγάλει τόσο γρήγορο μόνο αρνητικά μπορεί να λειτουργήσει στην ψυχολογία του!

Αυτό θα έπρεπε να το είχε σκεφτεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς δεν είναι εκεί για να ...παίζει με το μέλλον της ομάδας και τα περιουσιακά της στοιχεία. Γιατί αυτή τη στιγμή, οι παίκτες από την Ακαδημία, είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει το "τριφύλλι".