Facebook Pixel Με τρέλα και ...κορδέλα!
| 2013-02-27 11:30:00

Με τρέλα και ...κορδέλα!

Με τρέλα και ...κορδέλα!

Εντάξει, ονειρεμένο το ντεμπούτο του Χριστοδουλόπουλου με την Μπολόνια. Έβαλε γκολάρα και νίκησε η ομάδα του. Αλλά ο σκύλος παρατήρησε και κάτι ακόμα στον Λάζαρο.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στα ιταλικά γήπεδα με διαφορετικό λουκ στο μαλλί!

Μετά την αποχώρησή του από το ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται ότι άφησε πίσω το ...αχτένιστο κούρεμα, για το οποίο τόσα -και δικαίως εδώ που τα λέμε- είχε ακούσει!

Ο Λάζαρος στο ντεμπούτο με την Μπολόνια ήταν χτενισμένος σαν άνθρωπος, με στρωτό μαλλάκι και κορδέλα που συγκρατούσε κομψά την πλούσια κώμη του.

Καμία σχέση, δηλαδή, με το πώς παρουσιαζόταν τόσο καιρό στη Σούπερ Λίγκα, όπου πολλές φορές έγινε αντικείμενο χλευασμού στην κερκίδα και στα σόσιαλ μίντια.

Θα θυμάστε, άλλωστε, το ξέσπασμά του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου καθάρισε για τον Παναθηναϊκό με δύο γκολ και φώναζε μπροστά στην κάμερα ότι "μ΄ αυτό το μαλλί σας ...γλεντάω"!

Ο Χριστοδουλόπουλος, λοιπόν, φαίνεται ότι με τη μεταγραφή του στο περίφημο Καμπιονάτο, αποφάσισε να σουλουπώσει και την εμφάνισή του. Τι τον οδήγησε, όμως, σε αυτή την απόφαση; Μήπως φοβήθηκε το κράξιμο από τους Ιταλούς οι οποίοι είναι πάντα στην ...τρίχα και μοδάτοι; Ή, μήπως, ήθελε μια ανανέωση, μετά τη μεταγραφή του;

Όπως και να έχει το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί τόσο καιρό στον Παναθηναϊκό διατηρούσε αυτό το χτένισμα, το οποίο προκαλούσε την καζούρα των οπαδών. Εκτός κι αν ήθελε όντως να ...προκαλεί και να ..."απαντάει" μετά στο γήπεδο. Τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά...

Εμείς απλά να ευχηθούμε πλέον στον ανανεωμένο Λάζαρο καλή συνέχεια στην καριέρα του στην Μπολόνια. Την καλή αρχή, άλλωστε, την έκανε. Και γκολάρα έβαλε και το μαλλί έφτιαξε!

Με τρέλα και ...κορδέλα, λοιπόν, Λάζαρε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags