Facebook Pixel "Δεν θα τους λύσουμε και τα προβλήματα"!
| 2013-03-03 14:30:00

"Δεν θα τους λύσουμε και τα προβλήματα"!

"Δεν θα τους λύσουμε και τα προβλήματα"!

Η Γιουβέντους δεν έχει ξεχάσει τον Χάρη Μαυρία και αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι με νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά με μία προϋπόθεση, όμως, όπως έμαθε ο σκύλος.

Ζήλεψαν και οι άλλοι "μεγάλοι" του ιταλικού ποδοσφαίρου με τη πρόταση της Γιουβέντους για τον Μαυρία και είπαν να δείξουν ενδιαφέρον. Και η Ίντερ γράφτηκε ότι ψάχνεται για τον άσο του Παναθηναϊκού, αλλά δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα το ενδιαφέρον των "νερατζούρι".

Το θέμα είναι, όμως, ότι τα λεφτά που ζητάει ο Παναθηναϊκός (6 με 7 εκατομμύρια) πολύ δύσκολα θα τα βρει. Μάλιστα, τα αφτιά του σκύλου έφτασαν και οι αντιδράσεις των "μπιανκονέρι" μόλις άκουσαν την αντιπρόταση του "τριφυλλιού".

Γνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός ψάχνει χρήματα για να επιβιώσει, οι Ιταλοί δεν πρόκειται να πιαστούν ...κορόιδα και γι΄ αυτό στελέχη της "Γιούβε" έλεγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Μήπως περιμένουν να τους λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα;"!

Η πρόταση της "Γιούβε", μαζί με εφικτά μπόνους, έφτανε στα 3 εκατομμύρια και από τη στιγμή που στο "τριφύλλι" τους ...έριξαν άκυρο, η υπόθεση πάει για το καλοκαίρι, οπότε και ελπίζουν στο Τορίνο να βρουν πιο "λογικές" τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags