Facebook Pixel Ολοι οι Αγγλοι έξω από τα προημιτελικά!!!
| 2013-03-06 21:51:00

Ολοι οι Αγγλοι έξω από τα προημιτελικά!!!

Ολοι οι Αγγλοι έξω από τα προημιτελικά!!!

Ο Μιχάλης Τσόχος αναρωτιέται αν είναι σύμπτωση, ή αν κάτι δεν κάνουν σωστά οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ και αποκλείστηκαν όλoi από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 95-96!

Θα μπορούσες να το θεωρήσεις και συμπτωματικό. Αλλωστε μπορεί να μην πέρασε ούτε μία από τις δύο Μάντσεστερ, την Τσέλσι και την Αρσεναλ (απομένει και ο τυπικός αποκλεισμός της την άλλη εβδομάδα στο Μόναχο) στη φετινή φάση των “8”, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι η Τσέλσι.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη λέει ότι όπως και φέτος έτσι και πέρυσι η Σίτι αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων. Πέρυσι η Γιουνάιτεντ και φέτος η Τσέλσι επίσης αποκλείστηκαν από την φάση των ομίλων. Και πέρυσι και φέτος η Αρσεναλ σταμάτησε στους “16”, ενώ φέτος η Γιουνάιτεντ σταμάτησε επίσης εκεί.

Σύμπτωση για δεύτερη χρονιά, όταν φαίνεται ότι ο κανόνας είναι η Σίτι και η εξαίρεση η περσινή Τσέλσι; Δύσκολο. Μάλλον κάτι φταίει.

Μήπως έπεσε η ποιότητα του πρωταθλήματος; Σε καμία περίπτωση. Ο ανταγωνισμός εκεί παραμένει πολύ μεγαλύτερος από οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα. Η Σουόνσι και η Γουέστ Μπρομ για παράδειγμα είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα καλύτερες ομάδες από την Λεβάντε, την Πάρμα, ή τη Μάιντς που είναι στις αντίστοιχες θέσεις του Ισπανικού, Ιταλικού και Γερμανικού πρωταθλήματος. Ισα ίσα που κανείς θα μπορούσε να υποθέσει ότι αυτό είναι μειονέκτημα των Αγγλων σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Η Γιουνάιτεντ, η Σίτι, η Τσέλσι, η Αρσεναλ, χρειάζεται να καταναλώσουν πολύ περισσότερη ενέργεια το Σαββατοκύριακο για να κερδίσουν τις δικές τους Σουόνσι από την Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν που παίζουν με την Ράγιο, ή την Αουγκσμπουργκ.
Φυσικά δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος, ούτε καν ο βασικός, αλλά παίζει κάποιο ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags